Thursday, July 25, 2013

CITER HARI INI....

rasa macam baru dapat hidup baru je...
hari ni sepenuhnya dpat merempit...
dapat melepak kat tepi pantai..
hohoohohoh...
pah tu gi lepak kat umah ahmad umar...


bulan pose pun diorang still tambak pantai....

tengah syok duk sini..
ada plok pakcik sorang turun jugak melepak..
sebelom apa2 baik blah dulu..
aku tak suka duk kat tempat ada orang..


nak ambik gambar kapal..
tapi jauh sangat..


hari ni aku dapat cucu yang ke 4..
nenek tetap maintain vogue....
hahahhaha.....


13 comments:

Acik Erna said...

Assalam eita.sempat dok tepi pantai ye..mau betambah lapo perut he he

umi alya said...

tahniah dpt cucu lagi..

izan mama mia said...

hamboih,,,kalau izan laa mau dok berkhemah tepi pantai tuu,,lepak lepak main kejar kejar ngan mia,,, nnt nak g rumah eita bolih tak,,,xmo dok hotel nak dok rumah eita,,hihihiih

ros_reeza said...

nenek moden :-)
Ros pun suka dok tepi pantai. kena angin tu yang best!

Ujie said...

Sib baik cpt blah...bahaya nenek dgn pokcik dok skali..^___^

MulutPayau said...

Bestnya dapat lepak tepi pantai....
Tahniah ya dik..dah ada 4 cucu rupanya...

eita said...

acik erna.....ahahha..ita gi pagi..terlanjur gi kedai beli barang jahit..


umi alya...tima kasih..


izan...boleh je....bukan ada orang pun kat umah...




ros_reeza...hehehehhe.....



kak ujie....hahahha..tau takpe ....


mulut payau...dah lama tak kuar umah....tima kasih

Tihara said...

tahniah mung buleh cucu..alhamdulillah syukur nikmat :)

eita said...

kak tiha...

alhamdulillah rezeki

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah dapat cucu lagi...indahnya pemandangan pantai..

hainom OKje said...

ok apa gi pantai....dpt pahala hehe....
tambah tambah menunggu buka ni

wantie said...

best jugakko yer ieta dapat jugak melepak kat pantai time bula posa ni.

akak ni tak de masa pun nak menjenguk pantai belakang umah tu.


wah.. jenuh la nak tenung gambar kapal tu..kecik benor

9n0L4 said...

lawo gmbr pntai kak. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...