Monday, July 29, 2013

MANIK LAGI..

4 hari terconggok aku sudah kan baju ni..
belok pinggang....

ni je idea yang ada dalam kepala hotak aku..
xleh nak peras doh idea..
dok mari jugak..
layan je lah...

baru mencuba belajar buat bunga rose..
tunggang langgang kelopak nyer...
takpe..aku budak baru belajar...
hahahha...

ni plok bahagian lengan baju..
bengkang bengkok manik dia...
agak2 lah berapa nak cas ni...

tima kasih Rose
sebab syor n tolong beli kan buku ni untuk aku...

22 comments:

Acik Erna said...

pandai eita jahit manik..acik suka tengok..tapi nak menjahit sendiri tak sanggup la acik

HeNRieTTa JoSe said...

chanteknye akk....suka rietta tgk...

Ujie said...

Suka tengok kombinasi color manik kat lgn baju tu..

Kena caj mahal ni eita, 4hari dok congok buat menda ni.

eita said...

Acik erna....
Boleh lh kak..suke2 wat....bju sendiri xde nyer nk buat..

umi alya said...

rajinnya kamu ita, kalu akak, mmg tak sanggup

eita said...

Rietta..

Tima kasih..xnak mncuba ke?rietta kn kreatif jugak

eita said...

Kak ujie...
Nk bgi sama dgn bunga..tu je yg trhasil..



Tgh duk fikir jugak ni..

eita said...

Umi alya...
Kje dah habis awal..sanngup je wat...

pisau belati said...

Pembunuh Tanpa Bayang :-

cantik...baru belajar pun dah boleh buat sebaik ini.kau punya bakat.teruskan usaha ya.

wantie said...

cantik la eita...

kalau akak tengok buku tu pun belum tentu dapat jahir manik dengan kemas mcm ieta ni

MulutPayau said...

Comelnya...akak tengok orng jahit manik. Macam tikus tengok besi..huhuhu..mmng tak reti...

izan mama mia said...

gojesnye eita
menarik sangat
comel je

psssstt,, kad raya n d** r** dah sampai,,tq eita

eita said...

pisau belati...tima kasih...tapi banyak kali ugak buang jahit..buang jahit.



wantie...tima kasih kak...ita dah ada asas menjahit..boleh lah sikit2...


mulut payau....ita dulu pun tak reti jugak....tapi try buat menjadi..tu yang semangat tu..



izan...tima ksih...

intanfirdaus247 said...

Salam Ramdhan ita..wah pandai ita..suka kak intan tgk..kemas nampak..:)
maaf ya kak intan jarang2 singgah…apapun semoga terus erat ukhuwah antara kita

❤Kamsiah❤ said...

kreatifnya....kalau dapat kat akka baju penuh manik mcm tu..masuk mesin basuh..habis...hancusss..

Kesuma Angsana said...

wah cantik & sgt kreatif !

Tihara said...

tangan seni ni..lawa kombinasi colornya :)

Gee GTG said...

pandainye kak eita buat.. jeles2!!!
saya kalau buat.. jadi kapal karam kot.. hahah..^^

Si Matatajam said...

Pandai menjahit ni untung la tak payah nak upah2 org..mahal tu kalau nak upah jahit manik ni..

hainom OKje said...

Yang ni nampak menyerlah Eita!

Che Rosliza Che Mat said...

cantik....pasang manik nie perlu kesabaran yg tinggi...kalu nok kemas

9n0L4 said...

lawoooooooo la kak. huhuhu. nk jugak yg mcm ni. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...