Wednesday, July 3, 2013

WORDLESS WEDNESDAY

1..2..3...GO....
(bokeh aku yang semakin menjadi..)


18 comments:

JaSSNaNi said...

lalat si mata besar.. :D

babYpose said...

wah sure perlahan dan senyap habis masa ambik pic ni, professional :)

MulutPayau said...

Comel lalat tu.....

Ujie said...

Ni zoom dari jauh kan? Bkn sng nak amik gambo lalat..

wantie said...

fuh..susah tau nak mbik gambo lalat. guna tripod ke? guna lense panjang mana tu?

adrianna syaz said...

Pandainya awk amik gmbr..sya suka bokeh2 ni..

Salam kenal eita..sya folo blog eita.jika sdi,snggah ke blog sya ya :)

Gee GTG said...

perh!! ni tahap dewa tangkap gambo ni.. ajar titew tikit..^^

HeNRieTTa JoSe said...

Terrornye akk..pkai lens macro erk? Rietta fail lg bab nie...huhuhu...

eita said...

JASNANI....mata macam pakai spek je kan



BABYPOSE...itu sudah semestinyer..



MULUT PAYAU....rimas kalau lalat banyak sangat



KAK UJIE...taklah...kurang sejengkal dari lalat tu...rezeki hari tu memang dia tak lari....




WANTIE....kamera kecik je..mana ada lensa panjang ...guna tangan panjang je lah...



ADRIANA SYAZ...tima kasih....dah banyak kali cuba bokeh ni....



GEE...tahap gaban ni..beolom sampai dewa lagi ni..hahhahaha...kalau ada kamera leh ajar...




RIETTA....kamera kecik takde lens macro pun...cuma guna setting macro..tapi kena set betol2 lah...
tapi tak puas hati lagi tu..mata lalat macam kabur je..

hainom OKje said...

Untung jadi lalat.... Ada orang sudi nak ambik gambo dia... Hehe

TiranaAduka said...

salam eita
Pekabar?
Lawatan pg tirana aduka

izan mama mia said...

takot arr tgk lalat tuu

Puan Kutu said...

nice picture..cantik!

Tihara said...

akak masih tak berjaya bab ni, nak bokeh gambo dragonfly :)

jaakechik said...

pandai akak snap pic ni.. kreatifff... nmpak semakin expert sekarang..hihiihi...

p/s : sharp giler, abis nampak bulu2 dia.. :)

QasehnyaRania said...

dh xpert ni

Che Rosliza Che Mat said...

teror ieta snap gambar...

9n0L4 said...

perghhhh. lawo gile gmbr ni. pro la. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...