Wednesday, April 3, 2013

PATAH HATI KU....

dalam  2 3 hari ni..
bawak motor pun rasa macam senget sebelah je...
aduhhhhh...bukan bermakna aku bawak hantu raya ke apa ke...
tiak sama sekali ok...
spek aku patah kat bahagian hidung...
pakai spek senget lah...
eeeiiiii...spek aku ni kan macam tau2 je aku baru gi cek bonus tabung haji...
dan2 tu jugak nak patah...
geram sungguh lah..


otak aku dah lah senget sebelah..
spek aku pun ikut jugak perangai aku..
hari sabtu ni baru siap spek baru...
mahal jugak spek leni..
berbling mata aku nak wat kuar duit...
huaaawwawwwaaaaa....


al fatihah untuk En Abil..
atas kembali nye isteri tersayang ke rahmatullah...
semoga roh nyer di tempatkan bersama2 dengan hamba2 Allah yang soleh..
amin...

41 comments:

Karukord jagau said...

eh aku ada spek lebih...ko nk tak? x nk x pe lah :D

umi alya said...

biasanya patah hati dikait ngan putus cinta, mungkin itulah masalah sebenarnya?

Che Rosliza Che Mat said...

betul tue ieta...spek harganya mahal giler...

Tihara said...

ke mung bawak hantu bungkos?
patoh spek rupenye..
memang mahal spek, kalau nak murah
yang kaler ijau ada gambo katun tu..:P

takziah untuk en abil..

Nao Mei said...

jemput baca

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/blog-post.html

Ujie said...

Nak jimat...eita patri je yg patah tu.
Ada kwn buat gitu masa sekolah menengah dulu..cikgu soh patri utk projek elektrik, kami dok patri spec dia. ^__^

Z ie said...

btul tu,, en suami tukaq setiap tahun... juling mata bini dia.. huhu

Obat Sakit said...

semoga patah hatinya segera berlalu ya...

Obat Sakit said...

Link exchange please. Sekadar coretan was added

Jay Ar said...

Itu sebab JR simpan spek lama, bila emergency guna saja spek lama...kalau tidak macam si-rabun kehilangan tongkat...

juanz said...

alalala.... kesiannya spek syg pth ek? dh buat yg baru ker? power bape? ada naik x?

sHaRiNa eLyaNa said...

alala..cian aka hihi..

done nilai u

HeNRieTTa JoSe said...

wah...spec baru....mesti cun melecun nti akk pkai...

AL-Fatihah utk arwah...Salam Takziah buat abang abil...

ainnoraini said...

patahhh...kene buat baru la tuu...

Masya said...

lah.. pakai contecs lens lah eita...

Kesuma Angsana said...

hehehe..ganti baru aje lah

eita said...

karukord jagau...

skill tak nak bagi lah tu.....

eita said...

umi alya...

hehehehehehehehhehehe.......

eita said...

che rose..

memang lah.....perit rasa nyer...

eita said...

kak tiha...

hahahhaha.....bungkus nasi lemak ada lah kak....

hahaha...bagus jugak idea akak tu.beli spek hijau phtu letak cermin je kan....

eita said...

nao mei...

nati akak terjah ye

eita said...

kak ujie..

tak boleh nak patri doh...
bingkai plastik...
kena tukar semua sekali

eita said...

zie....

ita dah 4 tahun guna...ni lah baru nak buat hal...

eita said...

obat sakit...

harap2 lekas lah ianya berlalu..

nanti ita buat ye

eita said...

jay ar...

spek lama memang takleh nak guna dah..kelabu asap...

eita said...

juanz..

ha'ah lah yang,....

tu lah ajak ayang gi tukar tak nak..asik bz memanjang....kihkihkih..
:P

tak tahu lah power naik ke tak...rasa nyer bertambah sikit kot

eita said...

sha...

kesian sangat2

eita said...

rietaa.....

ambik yang bodo je rieta..takde nyer cun tapi manis tu ada sikit..hheehhehe....

eita said...

ainnoraini..

memang kena buat baru pun...
huhuhuh

eita said...

masya...

xleh nak pakai...mata ita tak berapa sihat sikit....

pakai spek pun dah meraban tak selesa..

eita said...

kesuma...

meh lah belanja..
hehehehe

juanz said...

tu larrr..... sayang x tanya ke power naik ke x masa check mata tu? awat x call abang.... huhuhu....

p/s : nnt kalo siap spec baru tu sayang tanya tau power rabun tu bape utk sbg rujukan.

jaakechik said...

jaa ni pun spek dah senget jugak, kena smash dek fikri.. nak beli x cukup duit lagi... hikhijhik... paling tidak kena spare gak 300. adeh!

wantie said...

that day spek akak cuma terkeluar yg getah plastik tu. tanggal skru kot. bila pakai asyik cucuk hidung ni ja. letak salotape tu sementara nak pergi repair..

tapi kalau dah patah mcm ieta ni, alamatnya kena wat baru semuanya..
ongkos ongkos..

eita said...

juanz...

hahahahha...no phone abang dah hilang.....


eita said...

jaakechik....

memang lah

eita said...

wantie..

ita kalau tercabut plastik dia tu usaha jugak letak balik..
ni memang soh2 kna wat baru

Si Matatajam said...

Mata tu teringin yg baru la tu... Hi hi

QasehnyaRania said...

soh tukar yg baru la tu..

9n0L4 said...

ni spek patoh. bkn hati patoh. hehe. hati patoh tu kes duit melayang. hihi.

juanz said...

saje je kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...