Sunday, April 7, 2013

CITER SEMALAM...

Semalam gi lepak kat kenduri kawen akak yang selalu aku bagi daun pandan tu..
tak tahu anak yang ke berapa yang kawen...
3 kali round..cari umah..
sekali akak tu salah bagi peta daaaaa...
mujur masa tu...
kenduri akak.. tu sorang je...
jadi leh lah target....
kalau tak jupe jugak memang aku blah lah...


tema hari tu...
pink+purple..
comel sangat...
lagi comel kalau aku yang duk kat atas tu..
hahahhaha....
gedik nye kan...

di sebabkan kroni..
jadi leh lah meredah masuk dalam bilik orang..
masa tu mak andam tengah duk solek..
bersepah bulu mata palsu..


di sebabkan aku dah tukar susuk platinium..
jadi leh makan daging..
assssyyyyyikkkkk...
dah lama sangat aku pantang daging...
dapat makan daging...tu terasa indah nyer hidup..
hahahhahahaha....


balik kenduri gi ambik spek...
sama je bingkai dengan yang dulu...
dapat lah free spray cuci kanta..
melayang-layang duit aku..
masuk dalam poket tuan kedai..
huuhuuhuhu...
rasa power bertambah kot..
bab bile pakai kepala rasa macam pening je...

CE TEKA BERAPA HARGA SPEK AKU TU?

24 comments:

umi alya said...

ada hadiah tak?

hurmmm bab2 teka ni mmg kelaut le, tak pnah betul.. agak2nya RM250 kot..

Tihara said...

rm400..bak hadiah!
hehe..gurau jer :p

Nurul Yuyu said...

RM200 lebih kot.hee~

jom awak join contest dari saya,62 hadiah di tawarkan untk 16 pemenang.ngee~

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

HeNRieTTa JoSe said...

Chantek puple pink.....skank byk bunga ros span tu hiasa pelamin....suka sgt....rasa nk bli buat hias ruang tamu....ekekke....

Psss....brp yea....RM380 kot....

KY said...

pelamin nampak cantik kan?

Hanamiko Sakura said...

harga spek tu maybe dalam 500 lebih?

Cik Pena said...

perh npk sodap lauk tu...
harga spek?? ermmm RM35o...

Jay Ar said...

Sekarang susah juga nak dptkan spek di bawah RM500 kecuali bila ada sale yg jarang2 muncul...

Cik Zaitul said...

teka ek..klu teka dapat ape ek..
ekekek

aku teka rm150.. sbb promosi kutt...

LYAfrina said...

gabungan ungu+pink mmg sweet ;-)

agaknya $500?

QasehnyaRania said...

RM550

acaner leh salah bagi peta... ;)

Kesuma Angsana said...

KA rasa dlm anggaran 300 yek

Puan Kutu said...

nasik kenduri tu terliur gak tgok..:)

baru ni en suami pun beli speck hitam sbb mata beliau alergic.yg dibeli tu busuk2 pun harga rm170.yg eita punya ni mesti lg mahal..:)

cuba teka ye..around rm400 kot.

wantie said...

RM230.00 .

Si Matatajam said...

M teka rm450

Si Matatajam said...

Cantiknya pink purple theme...

9n0L4 said...

lame dh dok beli spek. jadinye dok tahu harge. haha. 200 kot?

izan mama mia said...

ala tahu,..rm 350 rega spek tuu..

cantiknyer tema kawen depa pink purple n sedapnyer lauk kenduri

jaakechik said...

alahai rugi lak terlepas teka-teka nih.... kak eita, tgk spek kak eita tetiba jaa rasa teringin nak tukar spek baru jugak. dah lebih 2 tahun jaa duk guna spek ni nih... belok belekar doh ni... huhu...

sHaRiNa eLyaNa said...

wah da ada spek baruu..hihi

ctk pelamin tu kan kak

Ujie said...

baguih la eita ni, mampu tahan diri dari mkn daging. akak tak mampu..

Masya said...

pose daging yer.. kikiki...

kalau dah pening tu mau cermin mata cecah rm 600.00 power tebal tu..

juanz said...

Brand BONIA tuuu.... mesti mhl, tp sbb power x berapa tingi rasanya dalam RM480 kot..... power naik lagi ke sayang? :-)

Che Rosliza Che Mat said...

cantiklah...pelamin anganku musnah hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...