Saturday, April 27, 2013

CITER HARI INI...

keje kat umah banyak..
tapi bosan r hari ni....
hari2 keje...keje hari2 plok tu...
so 2day i go lepak at library....
lupa bawak kamera tadi..
kalau tak leh ambik gambo budak2 tengah duk mewarna...rugi..rugi...
aku duk jap je...bab makin lama makin ramai plok orang..
biasa takde lah crowded sangat....
biasa aku sorang je tercokoh kt dalam tu...

balik pustaka gi pos hadiah untuk.
esok dia kawen.....nak pergi jauh sangat...
nungggggg...kat perak...
selamat pengantin baru untuk kau rose.....
semoga berkekalan sehingga ke akir hayat...

balik lepak sambung balik keje...
pemotongan baju untuk hari raya...
hohohohooh.......
tempahan sudah di tutup..
sebarang sms..emel...watapps...fb....tidak akan di layan..
hahahhahahahha...canggih leni orang deh...

cepat nyer hari ahad..
kena keje...
malas nyer....


ni buku yang aku pinjam...
ingat nak baca malam ni..
tapi feel tu macam tak sampai lagi...

28 comments:

Tihara said...

yang cover merah tu macam best jer.. :)

Nadhirah said...

buku twilight tinggal siri last jer yg belum bace.. muvie nye tak best, bace jugak yg best! ;)

QasehnyaRania said...

as-salam..
lama tak melawat kawasan.sihat ke kak :)

sy hari ni pon keja esok ada suka pulak..huhu

izan mama mia said...

hai cbuk berkempen ke datuk..hihi...wah menarik nampak buku itu ..

Ujie said...

Mcm citer seram je yg merah tu...baca siang2 jelah..

Gee GTG said...

salam kak eita..^^

wah akak pandai jahit baju?
awesomenyer..hihihi~~
bagusnya.. mesti suka pergi pustaka lepas tu suka baca ..waaa~~(bilalah saya nak jadi macam akak ni..^^)

p/s:doraeita masih tenang disisi saya..terima kasih sekali lagi..^^

Jay Ar said...

Vamprha...novel ala2 pengembaraan Clash Of The Titans, hebat novel tu kata org...

Iqlima Jannah said...

Woiii..hadiah kita bila nak pos?

Puan Kutu said...

rajin ye eita ke library..baguslah minat membaca..kita ni dh tua membaca blog je.haha..

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Oh! kiranya dak `beautiful rose` tu kawen le hari ni. Kita ucapkanlah `Selamat Pengantin Baru` dgn rakan maya kita ye w/pun tak poghonah jumpe! Ape lagi nak bersogheih, bertanggak jauh sgtle. Ape idoknye asyik nok kejor beghambat pelangi lepaih hujan... Kan payoh bebenor.

Kalo udoh pompuan2 jugele. Yang baguihnye tak menang terime tempahan. Cume kalo name bisnes ni eita, biyorle jaga kualiti dan tunai janji tempahan orang, nanti kena hamputttt.
No heart feelings.

Kesuma Angsana said...

best nampak buku tu... slmt membaca yer

eita said...

kak tiha...

citer pasal perkampungan yang kena serang dengan 1 penyakit misteri...yang menyerang budak2..

eita said...

nadhirah...

apa2 hal baca buku jugak yang best..filem kadang tu tak sama dengan buku..

eita said...

qasehnya rania...

alhamdulillah sihat...

memang sibuk kan

eita said...

izan..
itu sudah semesti nyer.....

tak baca lagi..baru nak belek2

eita said...

kak ujie..

takde seram lah kak...cite biasa je..

eita said...

gee...

wslm....

boleh lah sikit2 menjahit...

paling suka lepak kat pustaka...tak bising...


p/s..dareita tu kencing malam tak.?..hahahhahahha

eita said...

jay ar..

tak baca lagi..baru belek2..

eita said...

iqlima..

hadiah kau?...
hari jadi kau dah lepas...
aniverseri kau pun dah lepas...

so ..mana ada hadiah....
kuang..kuang...


hadiah kite tu jangan lupa tau...
dah nak countdown ni..kihkihkih

eita said...

puan kutu..

bosan takde apa nak baca...
tu yang g ibrary

eita said...

tajnur..

waalaikumussalam....

yup...semoga rose berbahagia hendak nyer....


kualiti n kuantiti harus kena jaga...
ianyer saling berkait rapat...

eita said...

KA...

ok kak

Si Matatajam said...

Wah twilight! Best tu

wantie said...

wah... baca novel. akak memang kantoi kalau baca novel ni ieta oi..

ntah le . dok tunggu feel baca novel tak pernah pernah datang bertandang pun.

Obat Sakit said...

berapa halaman itu bukunya

HeNRieTTa JoSe said...

Uiks...mcm semua citer seram jerr....

sHaRiNa eLyaNa said...

aah samalah novel yg dbeli pun xabis baca lgi hehe

9n0L4 said...

waaaaaa. tutup dh ke tepoh. huhuu. bile pulok buke tu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...