Monday, November 19, 2012

TAKDE..

agak2 lah kan..
kalau aku dah takde...
korang rindu aku tak?

45 comments:

pena cikblogger said...

lor kak eita...huhuhu nak ke mano tu???...mestila rindu..kak...^^

Jay Ar said...

Eita nak pergi mana?? Kalau pergi mana-mana pun update lah selalu blog ni...

-meeSUPERGIRL- said...

jangan nak takde sangat ........ eee . jangan laa . sedih neh ..

izan mama mia said...

amboi eita..nk p mana tu...jgn tinggal daku..huuhuhhuhu..sedey....

Uncle Jonni said...

hmmmm... jap aku fikir...

hmmmm...

(garu2 kepala)

hmmm.....

jap......


hmmmmm....

jap aku ngah fikir nih....

hmmmmm....

(garu2 perut)

hmmmmm.....

rindu lerrr...

kehkehkehkeh... uik? tetiba.... ko nak pi mana eita...

Ujie said...

Mestilah terasa rindu..dah slalu ada, tetiba takde. Mcm beberapa kwn blogger yg tetiba sepi lama2..

IntaNBerliaN said...

nape, ita nak g mana lak

juanz said...

xde tu maksudnya lenyap dr alam yg fana ini atau tutup acc blog ni? tp whateverlah yg pastinya mmg RINDU sesangat tertunggu2 entry terbaru dr eita.... :-)

Kesuma Angsana said...

mestilah rindu sbb eita rajin dtg blog KA

sHaRiNa eLyaNa said...

lor...hahah..rindu bah kak..

wantie said...

ko nak kemana ni ieta. meh sini cite sat. nape tempat yang kau nak pergi tu tak tenet ke? tak de tenet cafe ke?

sampai ko tak boleh nak mengarut meraban kat sini. buat akak gelak sendirian mcm kerang busuk kat depan PC ni ha...
sori sori emo plak..

benornya, mestilah akak akan rindu kamu. sob...sob..sob..

Tihara said...

as salam

mesti la windu..akak baru review blog ita tadi..nak gi mana nye ita?
tapi akak mungkin la akan sepi dari blog awal thn depan..pun tengah pikir ade tak org rindu..jgn lama2 sgt menyepi nye ek..take care:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kompom la windu...nk g mana pulok kak eita

a.samad jaafar said...

ya dik eita.. saya rindu !!

Jna marcello said...

Rindu serindu rinduuuunyaa
pasti laa adeeee ;p

Jajas said...

rindu kot...

Kasih Salina said...

salam eita..aikkk..macam mana org yg takde ni boleh menaip plak..hihi..sori, gurau aje yer..

nn lylyn said...

^^ napenye ni?

9n0L4 said...

nok gi mane kak? nok ikutttttttttt. hihi.

a.samad jaafar said...

Mungkin sy dh kurang aktif berblog .. dan dik eita jarang membaca mentri loghat perak, maka dik eita kembali sulit membaca cerita sy.. apa2pun.. t kasih krn masih sudi menjenguk sy ..

eita said...

pena cik blogger...
ada je sini....

eita said...

jay ar...

mana lah tau..kot Allah ambik ita...
nak update macamana nyer...

eita said...

mee...

rezeki Allah taala..kita tak tau

eita said...

izan..

tak kemana..ada je sini...

eita said...

uncle jonni...

banyak nyer kau fikir..
ni mesti x ikhlas rindu aku..
hahahhahaha

laaa..bukan hari tu kau ajak aku gi umah kau ke?....
kihkih

eita said...

kak ujie...
buat nyer menyepi terus macamana?...

eita said...

intan berlian..

heheheh..tak kemana pun

eita said...

juanz...
yelah kan..ajal maut kite tak tahu...

banyak ke rindu tu..?
kihkihkih

eita said...

kesuma angsana..

hehehhe

eita said...

sha...

ye ke?..suke2

eita said...

wantie..

hahahha....jap..banyak betol soklan ni..laju macam wartawan je...

tak kena pun..ada je sini..
tapi ingat nak gi bertapa dalam gua...
hahahha

eita said...

kak tiha...

wslm..

ala kak..jangan lah sepi terus..
boring lah kalau akak takde..

eita said...

wanieys...
ingat nak gi bertapa kat dalam gua...
heheheh

eita said...

a.samad...

tima kasih yob..

eita said...

jna...

pitching tu macam lari sikit lah..hahahah

eita said...

jajas...
hah?..rindu pada baju kot..oh!man

eita said...

kasih salina..

sebab orang tu masih ada...kihkih

eita said...

nn lylyn...

ntah...rasa sedih je 2 3 hari ni...

eita said...

9n0L4,...

nk gi lawat kubur..jom lah..

eita said...

a.samad..
mungkin lah..ita hari2 gi blog yob..tapi tulah sama je..hehehhe..
jngan marah maaa

Si Matatajam said...

Amboi nk kemana la pulak ni eita?? Opkoz la rindu wehhh

Che Rosliza Che mat said...

rindu...nak kemana?

9n0L4 said...

hehe. bahang lebong la ke org. dok baik orrrr.

shahdiana said...

alololo...napa ni jangan cakap macam tu.....

Karukord Jagau's said...

rindu...rindu...rindu...rindu...rindu...rindu...rindu...rindu...rindu...rindu...rindu...rindu...rindu...rindu...(^_____^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...