Friday, November 16, 2012

BORAK KOSONG...

hari tu anak sedara aku tanyer...
guane sejarah..leh jawab dok?..
aku kata beres je....
ye ke?....anak sedara aku kata pening jugak pala mikir...
aku kata..alah bukan susah pun...salin je balik soalan yg dia bagi..tulis nama..ic..angka giliran..phtu atar..
janji jangan atar kertas kosong...
hahahahahhaha...
marah anak sedara aku......
(jahat kan aku..pedajal..budak2..)




sekarang ni susah benar nak BW..
net slow macam siput khinzir...
tensen aku duk loading je...
kuar tak jugak...

30 comments:

QasehnyaRania said...

hihi..sekali skala,
2,3 kli kena la..

-meeSUPERGIRL- said...

mslh tenet wat otak kite senak kankankan

izan mama mia said...

samalah cam saya nih..nak bw xleh..dapat g 2/ 3 blog pastu...dah xleh g dah....huhuhu...

jgn sll pedajal budak nnt depa bls semula kat kita,..sakit gok hati..hihihi...

Encik H said...

teringat zaman skolah dulu..masa form 1 sampai form 3 amik bahasa arab..tapi sepanjang 3 tahun tu, sekali jer lulus ujian..

masa PMR, cuma mampu salin balik soalan, pastu hantar..yg penting tak hantar kertas kosong..kahkah

result PMR, bahasa arab dapat E..hukhuk

Tihara said...

as salam

siyes ambik spm ni? sejarah lah subjek paling boing, hehe

line akak laju tp tuan dia plak slow jer:)

Acik Erna said...

assalam eita..bukan pedajal..gurau2 manja namanya tu

teratak hati said...

Eh eita tgah amek spm skrg ke??

Ujie said...

Tanya kat pakar..dpt le jwpn baik punya!

Intenet kat setiu ni pun tenat. nk buat entri mmg bercinta. nk bw pun susah. Tiap kali nk publish komen terus hilang. Yg ni dok bebel..hrp2 lepas. :)

sHaRiNa eLyaNa said...

teknik mnjawb yg terer ah juga haha..

eita said...

qasenya rania...

hahahhaha...
sapa suh tanyer kan

eita said...

mee...
memang senak pun rasa....
nak meroyan tunggu

eita said...

izan mama mia...

tau takpe...sempat semalam 3 blog je pahtu tah kemana hilang plok nyer..

hahahahha.....diorang sayang ita..mana boleh pedajal ita..

eita said...

encik H...

hahahhahah...tu lah kata kan...

E pun ada jugak huruf nyer...

eita said...

kak tiha...

wslm...
hahahahha...x lah..bagi semangat kat anak sedara....
borak2 kosong dengan dia....
masa stpm je baru lah masuk belajar sejarah..sebab semua esei...

masa spm tu...sejarah hancur..
tapi dalam hancur tu leh lah jugak..wat semangat..
hahaha

eita said...

acik erna...

ha'ah kan acik...

eita said...

teratak hati..

kenapa ?..tak cayer ke?...

eita said...

kak ujie..
hahahha.....
tanyer lah lagi....

hari tu berpuluh kali tekan..tapi haram takleh nak publish....

dah leh publish takleh plok nak jalan2..

eita said...

sha...

hahahhahaha

HeNRieTTa JoSe said...

Eeeh...sian bdk tu.....hehehee....

angahpikah said...

tenet kat umah pun buat hal.. banyak benda tak bole buat.. zaman tenet mogok berjemaah kot..

9n0L4 said...

dtg lepak rumah. kenal doh kanggg. hehe. ade wifi laju berdesub ni. :)

sal ya said...

kalau line internet slow mmg sakit hati dan jiwa raga.

Si Matatajam said...

Suka la tu bleh ngusik budak tu.hi hi..

IntaNBerliaN said...

hihii sk menyakat...

TiranaAduka said...

kekadang ta pun sama gak.tambhan guna brudband.

Masya said...

sy x sempat BW bukan tenet slow tp sibuk sikit huhuhuhu.. kdg² sempat baca jer.. x sempat komen..

syiela said...

muahahaha.. kesian dia yg mendengar dgn tekun konon dapat tips :)

shahdiana said...

ayo...sian anak sedara tu mesti panas hati....mak sedara nya pun....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

amboi suka sakan nampak boleh nyakat budak tu hahaha....

wani pn ada mslh tenet la ni tu yg komen berlambak lambat nk blh balas..tensen betol la

Che Rosliza Che mat said...

kesian budak tue kena pedajal gan ieta...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...