Wednesday, November 28, 2012

MEH KITE TENGOK SAPA YG KENA...

ni lah dia pemenag untuk teka makanan baru ni..
tak ingat kat mana?..alamak!!!..ingatan korang ni tumpul betol lah...
hehehehh...sori2..bukan tak ingat tapi lupa kan..
ok kat SINI
haga makanan tu rm73.00...
jawapan yg....
hampir tepat....ialah...




ni lah dia...
sapa yg punyer nama ni sila emel alamat kat 
roszitaomar@gmail.com

td kan singgah kat ..
dah banyak kali gi..
ni je yg kuar..
jadi tak dapat nak bertemu ramah..
hehehhe

35 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

murah juga kan kak..hehe..apapun tahniah//

izan mama mia said...

lor patut jaa menang....saya terlepas entry tuu..rugi arr eita kalau tak makan abg zek belanja kan..hikhik

tahniah jaa

Jna marcello said...

Alaaa untunggg la! Na terlepas entry pasal teka tuuuu :/

Norzie hany said...

Terlepas pandang.Tahniah utk Jaa.

Jay Ar said...

JR pun hangat hati sungguh akhir2 ni asyik kena serang Malware aje. Baru tadi kena lagi, tapi dah bunuh dah, aman sekejap....

wantie said...

lorr... ada soklan kat bawah tu ke? adei... akak lagi la biol sebab pi tanya lagi kat komen tu.kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....seyes lawak.

tahniah kat pemenang tu.

Kuazue Mohd said...

lah...sian nyer... napa eekk??... kiter try 2.. guna lain2 pc.. ok jer...napa erkk??...garu2 pala..ada siapa lagi yg terkena sama ker?? huhuhu???!!!

IntaNBerliaN said...

tahniah jaa

IntaNBerliaN said...

done colgate

nadia said...

nadia dulu student uitm dungun kak. so far ok la harga dia. tapiiii,
kalau akak pegi makan dekat cafe uitm dungun kan, akak wajibbbbb makan nasi goreng teluk gadung. harga stardard hotel la kan. 1 pinggan RM8 kott kalau tak silap nadia. dah lupa. tapi sedappp sangattt kak. huwaaaaaaaaaa~ tiba2 lap air liur. sedap kakkk.

Si Matatajam said...

Tahniah Jaa...murah gak yek makan2 tu..

TiranaAduka said...

tahniah tirana aduka uchapkan.

Tihara said...

As salam..tahniah..akk ter miss ni pun komen guna henpong..gigih jugak nk menaip nih:)

Ujie said...

tu dia..tahniah!

angahpikah said...

murah btol.. aduhh time keje ni tgok mkanan memang buat otak xble fokus.. hahah

Nasuha said...

makanan apa agaknya..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

huhu dahku telepas entry teka2 ni..btw tahniah jaa :-)

Hidayah Bach said...

oh....ada buat contest..
sayangnya lambat singgah blog nih...

anyway,salam perkenalan..!

:)

Cik.blogger said...

wah best lah dpt hadiah hehe

محمد رازيق said...

wah. syoknya. tahniah :)

syiela said...

tahniah... pandai jaa teka

HeNRieTTa JoSe said...

Rm73? Ptt lew org tu kta mrah...klu rietta pown, rietta kta mrah...sbb kt cni mhal gilerr bnding ngn hrga tu...bru amek terubok bakar ngn tga nsi ngn air biasa biasa dua, ngn kacang bendi kari dlm tujuh btang....dah dekat lma ploh akk...

KY said...

tahniah buat pemenang tu

KY pun dah banyak kali jumpa blog tak blh buka dengan mengunakan google, guna mozilla baru boleh

Kesuma Angsana said...

tahniah ye !

Kakzakie said...

Tekaan kakak salah hihi...
Tahniah yg berjaya.

Lain kali kita cuba lagi ye:)

kinara kinatara said...

alhamdulillah kepada peneka itu:)
tahniah...:)

Si Matatajam said...

Singgah lagi...

Maria Menado~ said...

wah wah. hadiah hadiah.. claim cepat. hehe~

man said...

tahniah lah sebab menang..hehe

Cho Zila said...

akak tak menang lorrrrrr... rasanya der teka gak dulu.. mesti akak teka murah sesangat...

fatin amalina husna said...

kesian blog mana yg ada malware tuh..

anyway husna dari segmen jom blogwalking dari blog inspired bunny..=)
jom jenjalan blog husna plak..
http://husnazahidi.blogspot.com/

9n0L4 said...

huhu. jauhhhhhhhhh benor lari jwpn. betul laaaaaa org kate mknn kat dungun mahaiii. :)

jaakechik said...

hahahaa... jaa teka hampir betul ehh? hihi.. gigih jaa cuba2 total tau...hehehe... jaa kan suka makan2 kat luar, kdg2 tu bleh agak sikit2 rege dia...haha...

p/s : bru sempat online hari ni....bz lorhh...

Che Rosliza Che mat said...

tahniah...

jaakechik said...

adeh...bru perasan eita dah mintak alamat rupanya... maybe jaa terlampau syok sbb betul terus scroll gi kat komen kot. jaa dah komen kat entry besday td, boleh kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...