Sunday, November 4, 2012

SEGMEN : 6 PERKARA TENTANG SAYA 11

mendapat tag  dari 

6 PERKARA TENTANG AKU..

-paling suka ambik gambo...tak kira lah gambo apa pun..janji menarik..
-bile bosan suka bawak motor laju..
-paling minat bace novel ramlee awang murshid....APO?...
-suka kacau budak2...
suka makan tapi bile masak terus je jadi sawan buih...(alasan x nak masak..hahah)..
bile rasa sunyi selalu lepak kat pantai..tengok laut..

tag..


47 comments:

izan mama mia said...

oo..suka tangkap gambar..ok

jgn bw motor laju2..eita tu darah sedang manis...kalau bosan pun g laa basuh motor ker...lap motor ker...

novel ramlee awang murshid?...banyak suspen kan..pernah bc sekali jer..

suka kaco budak?..ish bahaya bebudak dok kat eita..hihi..

kalau dok sorang,..boleh laa xmasak..kalau dah ramai rakyat jelata?..

saya pun suke laut..

QasehnyaRania said...

selamat bersegmen..
cm best je nak join juga la..hik..hik..

Ujie said...

Ada persamaan kita nih..:-)
Novel RAM..amik gambo (ikut mood)..

Best jd eita..bila2 je boleh layan rasa tepi pntai.

sHaRiNa eLyaNa said...

hehe..em..tapi sha da taip hadiah misteri kira ok la tu kan...hehe

kinara kinatara said...

huhu..thanks sudi join kak:)

huhu...number 2 ngan 4 tu..macam dah tahu je..huhu..kad entry sebelum nyh kan..yang akak g umar umar 2..eh umar ke ammar lupelah..xp yang comel dan lincah..xp kene lintas 2 trafik light 2..huhu:)

kina pom suka baca novel..huhu:)xp novel jiwang..yo..


huhu...:)

sekali lagi thanks sudi join..:)

Karukord Jagau's said...

dari no1 sampai no6
satu pun x ada yang sama ngan aku ekekkekeeee

HeNRieTTa JoSe said...

Uiks...jgn rempit sgt akk...ok...esok rietta amek tag....

Uncle Jonni said...

jgn di tgk je laut tu eita... apalagi... kuak lentang lerrr...
kehkehkehkehkeh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen kak eita...

owh suka tangkap gambo ptt la banyak gambo cantik2 dlm entry2 kak eita

MAZLIZA ABD RAZAK said...

cam best ja..nak join ah.

ghost writer said...

aku harap time bosan jer jangan sampai ke tahap bosan hidup lak.. bahaya bila bawa motor laju2. :)

izzah said...

hahaha...xtahan tang sawan xnk masak tu...terbaik la...=P

teratak hati said...

Rumah dkat ngn pantai la ni..syok jgk tension2 g lepak pantai kn..

Cik Siti said...

enam perkara? pikir6 dlu... :P

wantie said...

cam best jer. nak join gak ar kalau sempat.

Amboi kau suka kacau budak.

KY said...

yg ke 2 tu, kena hati2 di jalan raya..

Kesuma Angsana said...

selamat bersegmen ye

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahaha yg sawan buih tu bahaye tu =D kang masuk kt mknn naye haha

Tihara said...

as salam

nanti da kawen jgn mmasok..karang sawan buih..basuh kain pun jangan nanti sawan buih sabun daia..heheh :)

eita said...

izan...
paling mals basuh motor..

yg banyak suspen tu yg best...

hahahha..memang bahaya pun...
ramai pun ita tak masak..orang lain yg masak..kihkihkih....

lut buat kite jadi tenang je

eita said...

qasehnya rania..
meh lah join

eita said...

kak ujie...

sekarang ni angin kuat sangat jadi xleh nak lepak mana kat pantai..

eita said...

sha...
hehehhe..ok lah tu kot

eita said...

kinara...

dah memang hobi ..nak buat macamana....

jiwang2 ni tak berapa nak masuk lah dalam otak akak yg penuh dengan air ni..

eita said...

karukord...
memang lah....sebab ni aku yg punyer..aiyoo

eita said...

rietta..

seronok...

eita said...

uncle..
kalu aku buat kuak lentang kan..
ramai plok yg tergoda..kahkahkah

eita said...

wanieys...

sekadar mencuba ambik gambo...

eita said...

ghost..
hampir2 menjurus ke arah itu

eita said...

izzah...

boring r masak..

eita said...

teratak hati

nak kata dekat tu lah jugak...

eita said...

cik siti..

jom kita berfikir

eita said...

wantie...

meh lah join..leh beramah mesra..

eita said...

ky...

insya allah

eita said...

kesuma angsana

:)

eita said...

norshahfeza

bahaya sikt je

eita said...

kak tha..

hahhahaha..ok kak...saya ikut cakap akak...

sal ya said...

bawak motor elok2 ye.

IntaNBerliaN said...

mmg terbukti yg eita sk ambik gambar :-)

IntaNBerliaN said...

done colgate

cerita best said...

selamat bersegmen

syiela said...

1 dan dua tu kita sama :)

Si Matatajam said...

No2 tu bahaya la Eita.. Jgn amalkan yek... No6 tu sama la...

Aimi Syahirah said...

Hi dear! Wah bestnya blog ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

Cik Que said...

dtg dari segmen yg sama...selamat berkenalan...^____^

pha is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama..
kita geng peminat novel RAM la... heheh

Che Rosliza Che mat said...

good luck..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...