Wednesday, November 14, 2012

HADIAH .......KAK TIHA..

baru ni sampai surat..
tengok2 dari kak tiha..
sebab aku jadi tukang karut kat blog dia..
hahahahhah....
tima kasih ye kak...




lama tak bukak net..
lama ke?...
rasa macam lama je...
rupanyer sha dah buat GA dia...
terkebelakang aku ni...
sapa2 nak join leh lah gi ye...
klik je SINI
promote tu...
hahahahh..

selamat tahun baru...
semoga kehidupan kita akan menjadi lebih baik..
dan lebih di berkati..
amin...





aku mampu buat orang tersenyum...
tapi aku tak mampu buat hati aku tersenyum....


47 comments:

izan mama mia said...

saya pun dah dapat...tapi tak sama cam eita..hihhi..nnt mgg depan bt enry...biar dia dok dalam draf dulu...hihihi...jgn marah tiha...

Ujie said...

Dah dpt hadiah ni..kenalah senyum eita.

Org kata..org yg slalu buat org gembira, sbnrnya org yg bijak menyimpan duka di hati. Apa kata eita luahkn..biar jd gembira sikit. :)

Cik.blogger said...

coretan kak eita yg terakhir tu....sabar lah kak....sy pun selalu rs begitu :)

Arra Ahmad said...

tahniah...tukang karut eh?hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

ya..sha auto publich ja tu..jom join ..hehe tahniah kak..

Jay Ar said...

Tahniah...itu tandanya masih ada yg sayang....

Salam tahun baru!!

Karukord Jagau's said...

tahniah2 :)

jaakechik said...

tahniah...cik eita ni mmg suka terjah dan komen blog org pon.... jaa pon nak ucap tengkiu jugak coz rajin singgah blog jaa..hihi..

MulutPayau said...

seronoknya , tukang karut pun dapat hadiah ya..hehehe
eita, jgn sedih2 tau..
Salam Maal Hijrah dear...

wantie said...

Tahniah...wah...hutang satu review ngan ita ni. Nanti yer

Norzie hany said...

Tahniah eita.

QasehnyaRania said...

sama la hadiah kita..hihi

nway,
salam maal hijrah juga ;D

9n0L4 said...

untunglaaaaaaa dpt hadiah kak tiha. kite ketinggalan doh. huhu.

Masya said...

cantik.. tahniah.....
org yg kuat biasanya akan buat org lain tersenyum berbanding untuk mudah senyum pd diri...

salam maal hijrah.. takmoo sedih²....

Jna marcello said...

congratssssss =)

teratak hati said...

Selamat tahun baru eita..

Puan Kutu said...

tiada yg lebih berharga melainkan cenderahati peghargaan dr kawan blog kan..:)

Acik Erna said...

Tahniah eita..Tihara memang rajin beri hadiah..semoga bertambah murah rezekinya

Tihara said...

as salam

alhamdulillah dah sampai..ske tak eita:)

..akak pulak tak mampu buat org gembira dan nak senyum untuk diri sendiri pun berat semuanya atas sebab seorang kawan yang akak percaya selama 5 thn yang lalu..hah dah terkeluo kat komen box eita ni..take care eita

eita said...

izan...

suke sangat kalau dapat hadiah kan..
hohoho

eita said...

kak ujie..

sentiasa senyum kak...

takde sapa yg sudi nak dengar ..xpe...biasa lah kehidupan..

eita said...

cik blogger...
ermmmm......

eita said...

arra ahmad...

hehehehhe....

eita said...

sha...

tima kasih sha

eita said...

jay ar...

betol betol...

salam maal hijrah

eita said...

karukord..
tima kasih

eita said...

jaakechik...

seronok terjah orang ni..
kihkihkih

eita said...

mulut payau...

hahahha.....betol..tak cayer try jadi tukang karut....

eita said...

wantie....

heheh..takpe kak x wat pun..janji sampai...

eita said...

norzie hany..

tima kasih

eita said...

qasehnya rania..

ye ke..tak perasan plok hari tu...

eita said...

9n0L4...

doh ja sibuk sokmo..

eita said...

masya...

kena kuat dari segi mental n fizikal..

eita said...

jna..
thank

eita said...

teratak hati..

selamat tahun baru...

eita said...

puan kutu..
ha'ah kan

eita said...

acik erna...

tima kasih kak..
amin...moga2 murah lagi rezeki kak tiha

eita said...

kak tiha...

wassalam...

suke suke....
tu lah kan kak....
ita ni kalau orang tak kenal..memang akan kata ita sombong giler..tapi kalau dah kenal...heheheh..boleh giler otak....

HeNRieTTa JoSe said...

Wah....akk dpat hadiah...tahniah akk....

9n0L4 said...

hihi. sibuk laaaa kite mcm kite lok kawen. leloh 2 3 hari dok hilang lagi kot ni. :)

sal ya said...

tahniah...

Si Matatajam said...

Alhamdulillah rezeki..M pun dapat gak..Tp Keychain kasut ada strawberi..

IntaNBerliaN said...

tahniah..:-)

IntaNBerliaN said...

done milk a deal..

shahdiana said...

tahniah dapat hadiah...boleh buat keychain collection...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak eita..wani pn dpt xbuat entry g hehe....jgn marah nak kak tihara

Che Rosliza Che mat said...

tahniah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...