Wednesday, October 30, 2013

RASA MACAM NAK HEMPUK JE...

Hari ni aku gi bengkel motor ..
bab nak tukar mentol lampu depan terbakor..
sekali tuan punyer bengkel tu tanyer aku..
macamana  nak bukak cover lampu ni...
aiyyooooo...
kalau aku tau macamana buka..
senang lah ..takyah atar gi bengkel..
sengal betol lah..
sudah nyer..
aku bawak balik motor aku..
sian sangat tengok diorang duk hogoh motor aku..
nasib dok cabut pala motor aku...
esok nak cari bengkel lain plok..
sekarang ni selalu balik lewat petang..
jadi lampu tu amat penting...
errmmm...balik kat umah tadi..
try jugak tengok..
tapi memang dok tahu buka kot mana..
hahahahaha...
patut lah diorang tayer aku






lama betol tak nampak kelibat en. tajul...
huhuhu....rindu plok...

16 comments:

Jay Ar said...

Aitttt....ada juga mekanik motor yg tak kenal motor...? Agaknya motor Eita tu special edition yg mekanik tu tak pernah jumpa kot..? Atau mekanik tu hari tu mood dia kurang baik, cuma cari alasan???

umi alya said...

urmmmmm pelik2

intanfirdaus247 said...

kak ieta ....sabar sabar..hehe..tp lampu memang penting kan kalau balik lewat petang...tambah2 kalau ujan..adeh

t.a.t.a said...

dah tu, laa ni dah terbuka belum cover nya?


kak eita, sticker akak tu berudu nates eh.

hahahaha

wantie said...

muahahaha.... ada jugak mekanik gitu yer. cam no la deme tak tau nak bukak.adei..

Gee GTG said...
This comment has been removed by the author.
Gee GTG said...

perghhh!! rock giler moto kak itaaa..!!

senang je bukak.. eleeehh tu pon dop tau..hahahaha..(hmmm.. saya pon dop tahu gak..adehh!!)

sila maafkan budak ni.. die eksaited dapat online blog

Tihara said...

ni moto dari planet marikh kot..
macam2 lah depa tu,
suh depa tutop bengkel sekarang..
:)

Kesuma Angsana said...

hahaha

adrianna syaz said...

Bleh org repair moto tnya tu tnya cenggitu..hehe

Puan Kutu said...

awat ssh benor nak bukak..parah gak n smp pomen pun tak tau cmna.jgn la hempuk,harap problemnya cpt setel.huhu

Ujie said...

Adeh..keja bengkel moto pun tak tau..
Tapi ok gak dia tanya, idak le jahanam dikerjakan moto eita tu. :D

mie said...

motor special kot..
sampai mekanik pun xpasti...
hehhehehe

Qhaifa Nur said...

dia tanya kita balik yup...

MulutPayau said...

hahaha..ada jugak mekanik yg macam tu ya..

Che Rosliza Che Mat said...

apalah tukang motor tak tahu nak bukak lampu motor...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...