Monday, October 7, 2013

SAKIT PALA....

Training budak bru hari ni..maklum lah nati nk gi berhijrah kat luar negara...hahaha....sakit nyer pala..doh lah kje banyak...budak bru plok suke bercakap mcm kicauan burung di waktu pagi...adeeehhhhh.....

Dah biasa duk sorang..kje sorang..bile ada partner kje mula lah mengalami kejutan budaya...

Cuaca n masa terlalu cemburu pd aku..

17 comments:

shahdiana said...

oo..eita jadi senior la ni ye...nak berhijrah ke mana plok tu eita...

Jay Ar said...

Sakit kepala ada ubatnya, kalau sakit hati lagilah payah.....

t.a.t.a said...

kak eita nak gi mana?

owh saya tahu orang macam tu. dia bercakap laju. kita yang dengar ni macam tak cukup nafas dibuatnya. balik² kita cakap je, ok. ok. ok. tak pun diam sudah.

Puan Ida said...

salam perkenalan dari ida
jemput singah blog ida ye
umielman.blogspot.com
ida dah follow blog ni

wantie said...

kalau sakit pala. urut urut kat bahagian tengkuk tu...

try la, rasa lega la sikit. kalau nak cepat makan je panadol.

GWS yer ieta.

Puan Kutu said...

lempang je pipi budak yg suka berkicau tu.haha

Suri Naz said...

wah wah..udah jadik bosss keee...

izan mama mia said...

mai nk tolong picit meh

Ujie said...

eita nak hijrah ke kl/selangor ke pasni?

sakit kepala...tampal koyok! :D

Sayangku Zie said...

kalau boleh tidur hilang sakit tu.. hehehe

eita said...

shadiana.....ha'ah....nak lari sekejap je..heheheh



jay ar....betol2..


tata...ingat nak duk kat india je...haahha.....



puan ida..in shaa allah..nati ita gi ye



wantie....memang berkesan pun....

puan kutu..mmang nak kena lempang pun ni..hahahhha



suri naz....hahahha,..kalau jadi bos sungguh baru best


izan...boleh..boleh..


kak ujie...hish....tak lah...tak best..kite nak gi duk kat india..hahahha


sayangku zie..tido memang best

Tihara said...

ita nak gi mana, jangan tinggalkan akak

Ummi Iman said...

Merantau ke India? Jauhnya..

eita said...

kak tiha....
tak ke mana lah kak....saja je..


umi iman...india memang jauh kak...

jaakechik said...

nak berhijrah ke luar negara? ke mana tu kak? bestt nye...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Nk g luar ngara..mna tu?

HeNRieTTa JoSe said...

Haah..klu kje tgh byk...org plak ajak berbual...mmg rietta sndiri pown kurang selesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...