Sunday, October 6, 2013

LUKISAN ALAM....

sekarang ni jarang sangat dapat BW..
tiap2 petang asik hujan je...
dengan kilat..guruh...
dan hasilnye..macam biasa lah..
umah aku banjir....
jenuh lah angkat barang....
disebab kan banjir aku ingat nak lari  diri jap..
ahahahha.....susah lah umah banjir kalau ada orang..
tambah plok dengan air yang memang hitam pekat..
kaki aku pun gatal2 sebab asik duk heret kaki dalam air nak gi keje...
jenuh basuh dengan sabun dettol...
nanti slow2 aku jenguk korang...


meh layan awan yang aku ambik..
masa balik keje tadi...
sebelom kilat n guruh....






12 comments:

ietams said...

memang cantik !

Afiqah Adzan said...

Subhanallah ..

Jay Ar said...

Saya seperti nampak awan hitam yg menyerupai objek yg agak menyeramkan...

umi alya said...

kt sini panas

Khamsi Abdullah said...

Tinggal kawasan mana asyik banjir kilat ni? Tak report ke?

btw, memang cantik phenomena awan..subjek fotografi kegemaran saya.

HeNRieTTa JoSe said...

Akak jga dri yea....sni pown hujan....tpi alhamdulillah...kawasan rietta xbanjir....chantek awam tu semua.....

t.a.t.a said...

kak eita duduk mana? kenapa banjir aje?

wantie said...

cantik gambar awan tu ieta. kat Penang ni pun asyik ujan je. Hujan rezeki...

kain baju semua sidai dalam rumah. sabtu ahad lepak dapur. makan makan makan.. hahahaha

Ujie said...

Dah start tengkujuh ya sana? Sian eita...takmo dok rumah lain kejap ke..

Gambar yg atas2 tu nampak mcm awan garang. :)

Puan Kutu said...

alahai ksiannya eita,srea umah tu mm selalu banjir ke?kt kedah ni pun tengah hujan.hari ni seharian hujan lebat

shahdiana said...

cantik awan..macam ada tone je..susah jugak kalo selalu banjir ye eita..

eita said...

ietams ...ha'ah kan..


afiqah adzam...maha suci allah...



jay ar.....kalau tengok real lagi takut....


umi alya....kat sini petang2 selalu hujan..


khamsi.....kawasan pra bandar lah...dah berbuih mulut buat report...hampeh....


rietta....best lah tak banjir..



tata...kat kawasan bandar jugak..orang buat umah sume dia tambun tinggi..kambus habis bolong air..sudah nyer kite lah yang duk tanggung semua ni...


wantie.....hujan tak banjir takpe..best je..takyah nak mikir apa...huhuhu..



kak ujie....rasa nyer lah kot....takde umah dah nak gi..



puan kutu.....selalu sangat...1 jam hjan pun dah banjir..


shahdiana...ha'ah kan...tau takpe...boring

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...