Tuesday, October 1, 2013

LAUT PAGI...

2 3 hari ni asik lepak kat pantai je tengok laut...
nyaman sangat udara pagi....angin pantai....
tak keje ke?...
keje...tapi ambik sikit masa atar anak bos aku..
kat uitm dungun...
bos aku balik kampung...
jadi mengular lah....
bab aku yang take over semua keje bos aku...
sapa nak marah aku...


laut pagi...
udara best...
subhana allah...

12 comments:

umi alya said...

bestnya dok tepi pantai..

Jay Ar said...

Laut memberi ilham kpd ramai orang, laut juga memberi rezeki kpd ramai orang dan laut juga jika tak berhati2 boleh menelan orang....

Ujie said...

Pemangku bos la ni..

Teringat masa dok tganu..walau kejap tapi takleh lupa indahnya pagi dan senja kat pantai. Langsung tak bosan merenung lautan..rindunya!

wantie said...

tak aci dia dapat curi masa gi tengok laut. tak pe la nanti nak gi tengok jugaklah laut kat belakang umah tu. dapat pahala kan.

selain cuci mata dapat jugak pahala. syukur syukur.

ups.. kiranya akak ni hari hari dapat pahala la. sebab datang kerja pun lalu kot tepi laut. syokkkkkk

HeNRieTTa JoSe said...

dah lamer xtgk pntai...sbuk memanjang...

t.a.t.a said...

kak, bawak balik pasir masuk botol.

Telor Power said...

terasa jiwa yg tenang kan.....tapi kalo tgh hari...mampus saya tak pi tepi pantai. bahang semacam skrg ni

ros_reeza said...

pemangku bos :) hihi..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nyaman jer tgk pantai

Kesuma Angsana said...

mmg best lah duk tepi2 laut ni !

MulutPayau said...

Bestnya dapat lepak tu pntai....

Farah said...

Rindu laut juga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...