Sunday, September 29, 2013

KELAS AMALI...

Walaupun citer dah basi tetap nak tulis jugak..
hahahha....citer tertunggak..
dah macam bil plok..asik tertunggak je....
masa tak cukup....
nak main game pun tak sempat...
huuhuhuhuh....

janji orang melayu...
kata kelas start pukul 9 pg..
sudahnyer pukul 9.30 dok start pun lagi...
ngantuk mata nunggu..
nasib lah aku ni pan asia...hahahha...
masa memang penting...tertunggak seminit ...
rugi berjuta-juta lemon tu..


masa gi tandas..
tengok orang belajar...
rasa macam takut lah plok...
hahahha...
dulu bukan main excited...

walaupun aku dalam proses ambik lesen kete..
tapi hati aku tetap jugak..
nak bawak motor besar ni hah...
bile nak tercapai agaknyer...

14 comments:

Acik Erna said...

Eita..moto besar tu.jangan kan nak bawak..nak naik pun acik takut

eita said...

Acik erna...
Kite suke ..teruja je tengok kan

Hyazz Eibrhm said...

Tak pat bawak dapat tumpang kat belakang pon jadik la...hehe

Jay Ar said...

Saya pula suka basikal tua. Akhirnya 3 tahun lepas dpt juga miliki basikal tua jenama Robin Hood made in England yg dikeluarkan sebelum Malaysia merdeka...

Ujie said...

lps ada lesen, kena sambar keta cpt2..nanti hilang skill pulak. moto besar tu..masuk dlm list impian je dulu..

Kesuma Angsana said...

heheheh moga berjaya yer

wantie said...

uits.. tetiba terkonang eden time memula jumpa mr. right. kat kelas memandu le. ngeee..

wah pas ni boleh beli keta.

verangan motor tak pe ieta. jgn dok verangan nak bawa jet sudah la.

HeNRieTTa JoSe said...

Gud luck akk...moga segalanya berjalan lancar....rempit tetap rempit akk...

adrianna syaz said...

Semoga berjaya eita..sya mik lesen moto x pnh pas..huhu tmbah yg naik tembok dgn brek mengejut tu..hoho

Telor Power said...

yakin boleh. semoga berjaya.

jgn ragu2 jangan risau2

Ankel Jonni said...

slmt berjaya eita... sori lama tak singgah sini... huhuhuhu

t.a.t.a said...

eita, apa kena mengena pan asian dengan datang lambat?

eita said...

hyazz....rasa nak bawak sendiri....


jay ar....leh lah berjongging..



kak ujie...nak sambar tu yang nak kena fikir tu.....



kesuma angsana..tima kasih kak..



wantie....waaaa...bukan main lagi tu.....pulus kurang kak...



rietta...betol..betol...


adriana syaz....tu lah yang takut nyer..




telor power...yakin boleh..



ankel jonni....kau memang busy...


tata...hehehehe.....

ros_reeza said...

motor biasa, Ros bolwh bawak.. motor besar macam tu, memang tak lah kan.. takut semacam, berat pulak .. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...