Saturday, September 21, 2013

LELONG BUAH...

hari ni pah atar kakak aku test komputer...
terus lepak celebrate sebab lulus....
warga mas ambik test...
suke lah kalau pas..
aku x yah ambik test komputer sebab aku kan otai..
hahahhahaha....jadi di kecuali kan...


semalam abang de aku balik..
bawak buah dari kebun dia..
LELONG!!!!..LELONG!!!..
50 sen sekilo....
hahahha....
pahtu gi bagi lah kat jiran, kawan aku...bos aku...
esok plok nak bawak kat tempat ngaji..

15 comments:

umi alya said...

untuk akak, tak kasi ke?

eita said...

umi alya....mari ambik kak..free je

Telor Power said...

pesta menuai buah ni

eita said...

telor power...memang menuai sungguh ni

Cik Pena said...

Nak, sikit!hehe

HeNRieTTa JoSe said...

Byknye akk...mrah tu...kt sni bru selasa lepas kwn riettabl...rm5 sekilo akk...tu pown xmnis sgt...

Tihara said...

woit, kasi pass sama sini maa..
sedapnya ta.

Ujie said...

Waw..sgt banyaak!
Boleh buat jualan tepi jln dah byk gini..

❤Kamsiah❤ said...

kesiannya rg yg takde dusun mcm akka ni...beli ja..tu pun tak fresh dah..

t.a.t.a said...

itu langsat atau dukong?

izzah said...

wah....pesta buah ni...sedapnyer...memang kenyang makan buah je la kalau gini....kalau ada durian dengan manggis lg cukup korum kan...hehe...

Masya said...

musim buah.. musim demam sana sini .. mek sebelah blk kelantan bg buah ni jugak.. hihihi kat sana musim yer... buah duku kan.. ke langsat..

wantie said...

wah banyaknya buah... puas ati kalau dapat makan buah gini.

jaakechik said...

banyok nya buah. syok laa ad kebun. jaa pulak xde kebun. kalo nak makan kena balik umah mertua. hihi..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kalau jadi jiran kak eita kan best dpt buah free ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...