Sunday, September 22, 2013

KU BERMANIK LAGI...

dah berminggu2...
duk mengadap manik....
macamana tak berminggu2..
waktu malam je leh jahit manik..
siang keje...mata pun dah layu...



buat simple je...
bab tuan baju ni tak nak meriah sangat...


bunga rose aku..
masih lagi tak menjadi...
frust betol lah..

ni kat bahagian lengan...

19 comments:

deno said...

wah cantik... dneo dulu pernah jugak belajar jahit manik2 tapi jenis yg simple je :) btw, deno follow sini :) free2, jemputlah ke blog deno.. boleh juga nak follow sekali... hihi^^

HeNRieTTa JoSe said...

Walau pown akk kta xmenjadi...bg rietta, sgt chnatek...

Puan Kutu said...

or yg jait manik ni penyabar orgnya..betul tak eita?

Jay Ar said...

Memang satu penghasilan manik yg sangat menawan....

Djangkaru Bumi said...

Manik maniknya cantik dan indah sekali. Warna kainnya sangat mencolok merahnya. Boleh pesan kagak ! ? :)

Ujie said...

Kalau akak...berpinar mata asik ngadap manik2 gini.

umi alya said...

Ini le yg wat akak bertambah2 jeles, ita mmg berseni, itu boleh, ini boleh.. nmpk gayanya antara kita berdua "bak langit ngan bumi.." jgn sesekali bagi kt akak ye keja2 gini, hancur..

Telor Power said...

kerja yg rumit/leceh tapi hasil yg cukup disukai org

❤Kamsiah❤ said...

kreatif sungguh...akak tau beli yg dah berjahit ja..

t.a.t.a said...

bunga ros belum sampai musimnya nak kembang la yang oi. sabar je oke.

izzah said...

cantik2...pandai eita jahit manik...leh la nk menempah2 dgn eita ni...hehe...

Masya said...

wahh cantiknya.. macam mana nak jahit yang kat lengan tu... ieta belajar dr mana??

wantie said...

kalau akak berputar biji mata nak jait tu semua. kena letak banyak baja kat bunga ros tu pas tu siram. barulah bunga berkembang.ngeee

jaakechik said...

cantik!!!! kreatif dan berseni sungguh kak eita ni..

Kesuma Angsana said...

yang ni pun dah sgt2 kreatif ni !

Tihara said...

cantiknya, biasa orang yang jahit manik cantik2 camni mesti cantik, hehe :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rajinnya bermanik manik pulak

eita said...

deno....sama lah dengan kite...


rietta....bunga tu macam mengembang sikit...


puan kutu...betol sangat2..



jay ar...tima kasih...


djangkaru bumi....boleh aje..


kak ujie....ni pun berpinar jugak..tapi suke buat..



umi alya....tapi akak pandai masak kan....kite kurang pandai...



telor power...memang rumit...



kamsiah....saja suke2..



tata...hahahha..rasa nyer lah


izzah....boleh ..boleh..



masya....ikut kepala je..phtu tengok dalam buku sikit2...


wantie...hahahahha...betol sangat


jaakecik....heheheh...


kesuma angsana...tima kasih..


kak tiha....hahahahahah....mana ada..



wanieys....suke buat..

Si Matatajam said...

Cantiknyaaaaaa... Best la bleh jahit manik sendiri..jimat kos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...