Monday, September 16, 2013

RAMA-RAMA PUTIH...

semalam duk menyapu sampah sambil kait buah pelam..
terserempak dengan rama2...
macam tak berapa liar je...
kalau tak berapa liar boleh lah nak ambik gambo kan..
duk lah aku terconggok celoh pokok...
duk setting nak ambik gambo..
nyamuk?....
jangan cakap lah..penuh kat kaki..tangan..
tapi tahan..
bukan senang nak jadi photographer...
hahahahah....
photographer sangat lah aku ni kan...


dapat lah sekor..
duk hinggap kat pokok bunga cina...

yang ni tengah dating kat pokok inai aku..
tapi gambo tak berapa clear ..
sebab tak tahan dengan nyamuk...

http://www.smileycodes.info

17 comments:

Tihara said...

whoaa cantiklah ita snap..ada masuk dalam flickr tak?
nak pi cuci mata, tak baca ke komen nyemak akak kat flickr ita, keh3 :D

eita said...

kak tiha...
nak masuk jugak..lama tak buka..
hahahha..ni tak leh jadi ni...kena gi bukak sekarang jugak...

t.a.t.a said...

gambar second tu kan, tak perasan pun ada 2 ekor. bila baca dating, baru perasan. hehe. btw, nice pictures.

hi there, saya jumpa sini sebab terbaca komen yang eita kerja 16/9 semalam. saya pun kerja jugak. huhu.

HeNRieTTa JoSe said...

Uiks...byknye....rietta nk jmpa sekor pown susah....

izan mama mia said...

mmg terbaik...ehe..kalau kat kg..mmg ada musim rama rama banyak...

wantie said...

kalau akak yg snap. tak sempat dah lari rama rama tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik rama2 tu..pandai kak eita snap kan..rama2 kan klu dkat jer ngan dia mesti lari terbang

Sayangku Zie said...

wah sepetern jer rama2 ni..

ros_reeza said...

cantik.. nasib baik sempat ambik gambar kan.. :)

Ujie said...

suka amik gambo..photographer la tu kan..

suka la gambo mereka tgh dating tu. ^_-

vina devina said...

cantik sekali kupu - kupu nya

Puan Kutu said...

cantik rama2 ita nie.siap skodeng rama2 dating lg...berbaloi la kena gigit nyamuk pun.hehe

Kesuma Angsana said...

menarik tu!

eita said...

tata...wana dia...kedudukan dia hampir sama tu yang tak perasan kan..



rietta....kalau petang memang banyak terbang..



izan.....tu lah kan...



wantie...hahahahha....bukan senang kan..



wanieys....memang lah..terpaksa jadi batu jap..


sayangku zie....ha'ah..



ros_reeza......betol tu..bukan senang nak tunggu dia hinggap..



kak ujie...hahahah..betol sangat2 tu....dating pah hjan...romantik sangat



vina devina....ye..



puan kutu.....hahaha..berbaloi sangat2..


kesuma angsana..:)

shahdiana said...

yela cantik..putih n ada corak hitam...

jaakechik said...

kak eita ni pandai benar snap gambar.

Che Rosliza Che Mat said...

ooo rama2...kau2 sungguh cantik...ingat kecik2 dulu suka nyanyi lagu rama2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...