Monday, September 23, 2013

MERAGAM LAGI

Apo kono lh pc aku ni..cantiiiikk je aku nk beristirehat sambil nk update...gile isim dia datang lagi...
Ntah bnda ntah yg dia nk berubat pun aku tak tau lah...

20 comments:

jaakechik said...

nak duit lah tu kak eita. hihihi... dia bagi hint nk suruh bwk dia gi repair.. :)

Puan Kutu said...

ikutje instruction dia,pastu tggu..pasti ok punya..klu buat hal jugak kena hantar repair tak pun beli baru.haha

Ujie said...

Kalau selalu meragam, kena tukar yg baru le tu...dah tiba masa...

Jay Ar said...

Kalau tak dpt dirawat sendiri, elok juga pergi jumpa doktor atau beli saja yg baru...

ros_reeza said...

meragam pulak ek..

wantie said...

dia mintak baju raya le tu ieta. idak faham faham lagi ke..

Ain Noraini said...

nak yang baru la tu..eita...

t.a.t.a said...

try format. kalau masih jadi yagn sama juga, suspek hard disk problem.

itu pc ke laptop? bajet dalam RM200++ la.

Kesuma Angsana said...

masa nak tukar yang barulah tu !

Telor Power said...

alamak part gini kena tanya yg pakar ni.

saya kurang arif

HeNRieTTa JoSe said...

Uiks...apadia ndak tu...rietta pown xondai...

Tihara said...

adik biasa jadi camni kak..
ni mesti tak shut down properly..
nanti lama2 dia okay lah tu kak..
:P

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dia mintak tukar baru la tuh

t.a.t.a said...

Tihara, kalau tak proper shut down memang biasa jadi macam ni. tapi kalau proper shut down pun jadi mcm ni juga, itu masalah hard disk.

MulutPayau said...

nak yg baru tu...

the malay male said...

tukar baru je

eita said...

jaakecik...x tau lah plok...


puan kutu...memang menunggu pun...jenuh..



kak ujie....tapi pc baru lagi tu..


jay ar....gamok nyer...



ros_reeza....selalu sakit2 ..hahahha




wantie....faham..tapi saja buat tak faham..kihkihkih



ain noraini....rasa nye.


tata....ni pc....


kesuma angsana....masih boleh guna lagi..


telor power...betol..betol..


rietta....ntah lah


kak tiha...kite shutdown betol2...



wanieys....masih baru lagi ni


tata....rasa nyer kot..

mulut payau....masih baru ni..



the malay male...masih baru..





t.a.t.a said...

kalau masih baru, adakah masih dalam tempoh warranty nya?

hainom OKje said...

Memang meroyan le tengok PC jadi gitu....OKje lagilah tak tau apa ke henya...buta IT katakan...

Si Matatajam said...

Cepat2 bawak jumpa tok moh tu Eita..ha ha ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...