Friday, October 11, 2013

CITER SEMALAM....

semalam berhempas pulas siap tempahan orang...
sebelom bercuti...
bukan senang nak dapat cuti tu..
tu pun dapat seminggu je...
huuuuhuhuhuhuu.....
meh cuci mata....
tempahan mengikut kehendak pelangan...
kain pun diorang pilih sendiri...


ni tempahan orang kawen..
pah raya haji kot...
ni harga dia rm350..
rasanyer...
 aku bab harga ni tak ambik tau sangat..
keje aku dapat kain jahit..
ahahhahah

ni pun orang nak kawen....
9.11 nanti....
rm 500...sekali dengan selimut...

yang ni untuk butik pengantin...
rm300..

yang ni pun sama...
rm300..

yang ni pun sama jugak rasanyer..
hahahha...biol betol aku...langsung tak tahu 
hal kedai kan...
harga sama rm300

10 comments:

umi alya said...

Ita jahit @ kat kedai? cantiklah..

eita said...

umi alya....memang ita yang jahit..tima kasih

Cik Pena said...

yey! masyukk $...hehehe

Ummi Iman said...

Senang utk rmh sendiri free je upahnya ;)

jaakechik said...

kak eita, berkenaan nya jaa tengok yang kaler merahhh hati tuhhh.... menggoda!

Jay Ar said...

Banyaknya tempahan, cantik2 pula tu..Kalau saya belum kawin nak tempah dgn Eita jugak...

Puan Kutu said...

banyak juga tempahan,harga tu kira berpatutan gak la..raya ni masyuk la eita.hehe

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Cantiknya..

t.a.t.a said...

tak faham la kak. akak jahit untuk kedai atau customer direct deal dengan akak?

kedai siapa?

wantie said...

kaler yang pertrama dan kedua tu cantik sangat. sejuk mata menadang. ngantuk la pulak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...