Tuesday, January 1, 2013

PeMbUkA TiRaI TaHuN BaRu 2013...

ni je yg mampu aku update setakat ni...hahaha...asik mkan je kan..
dah semua gambo dlm kamera...
mesti korang ingat azam aku hanya makan..hahaha...
xde r..masak untuk orang mengidam...
laki bini mengidam payah betol lah.
hahaha...
terpaksa eksport aku..kihkihkih...

meh selidik menu hr ni..
paceri terung...
ulam kcang betol cicah budu..
ikan goreng tanpa kepala..
daging goreng pedas 18 rasa mona fandey.....ermm...jngan rasa x sedap sudah lah...

sapa2 yg duk kat kajang meh lah nak join sekali...


26 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

wah sdpnya...nak skit

sHaRiNa eLyaNa said...

akak pmng da ada..so mcna sha nak claim hadiah?

eita said...

sha...

meh lah...

Ujie said...

Akak kan..tak reti msk paceri terung. dan apa2 menu terung. (malunyee..)

Eh, eita kat kajang pulak ya. Dah makin dkt dgn bangi tuh..

eita said...

kak ujie...

masak bodo2 je kak..boleh lh nk makan le...

petang ni nk blik cheras dah..lusa dah nk blik kg

QasehnyaRania said...

ada lagi tak?

jemput baca sini

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/perhatian-kepada-ibubapa-atau-sesiapa.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat tahun baru :-)...ok makanan tu nampak sedap..terliur haha

Ima Salsuzaima said...

salam.wah..cicah tu nampak meliurkan.hihihi

Asrul "iLham" Sany said...

Bahaya tgk ketika lapar hahaha

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Dalam keadaan kampung menghadapi banjir bagaimanalah keadaan rumah eita disana ya? Wah! Ada selera juga utk makan! Yalah kadang2 org perempuan ni, dia tidak menzahirkan duka-lara dihati tetapi nak melupakannya sebentar terpaksalah layan2 dgn menu makan. LKepas ni goton-royong bersihkan kawasan rumah ye!

Si Matatajam said...

Adoi terlioq aihhhh.jauh sgt nak pi..

Tihara said...

haha ikan takdop pale...pandai ita masakk..:)

HeNRieTTa JoSe said...

yummy....kajang jauh la akk...tak tersampai dek kaki....ekekeke....

eita said...

qasehnya rania...

heheheheh...dah habis

eita said...

wanieys..


selamat tahun baru

eita said...

ima...

sekali sekala pencicah tu ada....tu pun sebab ada orang mengidam

eita said...

asrul ilham..


hahahahah..tau takpe

eita said...

tajnur..

waalaikumussalam...

x tau lagi macamana umah tu..
nanti balik jenuh jugak nak mengemas n membasuh...

sampai kat sini pasal sedih kena lupa dulu..
balik nanti baru fikir pasal tu..hehhehehe........
dah ada permintaan dari orang yg mengidam..tak buat kan rasa sian plok kat baby...

eita said...

si matatajam..

sempat lagi ni

eita said...

kak tiha...

hahaha..hidangan untuk anak sedara yg tengah mengandung..jadi kepala ikan tak baik untuk kesihatan....
terpaksa di buang...

boleh lah kak..masak sikit2...

eita said...

rietta..

heheheh

juanz said...

eita dok kajang ke skng ni?

izan mama mia said...

ada sambal..sedap !!

Kesuma Angsana said...

nk wish happy new year ye

jaakechik said...

boleh share resepi daging goreng pedas tu x? nampak sedap laa eita...

9n0L4 said...

kak, goreng ikan mmg potong kepale keeeee. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...