Thursday, January 24, 2013

KOME NAK TAK?!! MY 2013 # 1 GIVEAWAY...

Sapa2 yang nak join klik je banner kat atas...
senang je..

tarikh tutup ..
31.1.2013

17 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

cute..hehe

QasehnyaRania said...

comey sungguh

good luck

eymasu said...

comeynye..hew..(^_^)DKDE

izan mama mia said...

mg dapat itik tu sekor kat ita...dan saya dapat sekor...sbb saya pun joint gak...haahah

Che Rosliza Che Mat said...

good luck ieta...

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Allah! Eita oi, dah tuwe ghente kata org Peghak! Ate mengkome je le yang main ye. Kalo ye pun dapat hadiah nanti, kume (kami) tumpang seghonok je....

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

jaakechik said...

alolo...comelnya!

MAZLIZA ABD RAZAK said...

selamat bersegmen :)

NurulMirotic[NSHS] said...

SALAM SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA ;) DONE FOLLOW YOU :) FOLLOW ME BACK YE :)

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/komen-nak-tak-my-2013-1-giveaway.html

MINTA JASA BAIK UNTUK LIKE MY PAGE

www.facebook.com/NshsMiroticBlogspotDotCom

JASA DIKENANG TQ :)

eita said...

Tajnur..
Waalaikumussalam..
Hahaha..dah orang jeput join yob..teman ngikut je...
Tp klu dpt best jugak

Kuazue Mohd said...

as salam..

tq sudi memeriahkan suasana.. cik azue polow awak juger.. Good Luck

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah sooooooooo kiuttttt

Karukord jagau said...

kalo ko menang nnt...adiah itik tu ko kasi aku je lah ye :)

kinara kinatara said...

selamat bersegmen ya..

Fieda Rafli said...

comey..

9n0L4 said...

org busy telan air liur je lah nak join mende ni. huuuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...