Friday, January 4, 2013

I'BACK..

Bru je sampai ni..
Tapi tulah umah tinggal lama..mlm ni dah start pegang mop..huhuhu...
Miang rasa pijak lantai...tu yg mop..
Ingat kn air dah surut rupanyer ada lagi..
Air tak kering pun lagi kt depan umah n dapur..
Esok lh operasi besar-besaran..
Ada sapa2 nk tolong...

24 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

jom..sha tlg hehe..rindduu kat akak

sHaRiNa eLyaNa said...

shopping !!

izan mama mia said...

ok..esok saya sampai..bawa pancing sekali....ingat dulu,..ita mancing kat tingkap dapo jer dh dapat ikan..hihi..tunggu tau..xdatang esok...hihihi..sorry...gurau jew...

selamat beroperasi esok yew ita..

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Mmg hajat dihati nak ke buat rombongan ke Dungun bawa mob, hos air, skop penyodok dsbnya. Ni tengah mencari yob Samad dgn kak Halima, kemana le ngale deme ni ye? Jenuh mencoye ( mencari), kemane le gamaknye! Emm.... sementara tu eita cuci2 le mane yang patut kami pun entah bile le sampeinye sebab bertolak...

Tihara said...

alhamdulillah..sampai dah ita kat rumah..duk diam2 ey..eh kalau duk diam2 sape nak mop lantai..meh nak tolong.. :)

Asrul "iLham" Sany said...

tolong baca je ar...hahahhaa

Jay Ar said...

Mop lantai memang dah jadi kerja azali JR kat rumah (istri tak minat kerja tu)...

Si Matatajam said...

Alahai Siannya..kena banjir ka umah Eita tu?

jaakechik said...

rumah eita naik air ke? teruk x? maaf la jaa xtau citer lama x bw, jaa sakit perut...huhukk

QasehnyaRania said...

as-salam..cian akak..nak p tolong pon jauh sangat.tolong tengok dan doakan semoga berjalan lancar, boleh?

9n0L4 said...

banjir keeeeeeee. mane gmbr nye. hee.

eita said...

sha...

meh ..meh..
tak bersih pun lagi ni

eita said...

sha..

nak shopping kat mana plok ni

eita said...

izan...
meh lah..ikan pun banyak lagi ni...

eita said...

tajnur..

waalaikumussalam...

yob mad tu dah tak dapat di kesan lagi...kak halima sibuk je..

huuhuhuhu....

eita said...

kak tiha..

jom lah kak

eita said...

asrul..

sadis betol lah kau ni

eita said...

jay ar..
cantikkkk...jom tolong ita

eita said...

si matatajam..

ha'ah....normal lah tu

eita said...

jaa kechik..

naik air jugak...
tapi tak tahu tinggi mana bab takde kat umah

eita said...

qasehnya rania..

boleh je

eita said...

9n0L4...

banjir lah..

takde gambo lah dah tuan umah gi berjalan..huhuhu

9n0L4 said...

hahaha. gi melarikan diri dari banjir laaaaaa ye.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wecom back hehehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...