Monday, March 4, 2013

"SEGMEN : SIAPA BLOGGER BERTUAH...BY ANAK EN.YUSNI"


Sapa2 yang nak join klik je banner kat atas tu...

tarikh tutup 31.03.2013...

tag...

34 comments:

Telor Power said...

Dahsyat. Wanted tuu....

Nao Mei said...

good luck dear :)

Tihara said...

yeyei dia join jugak good luck..bagus tag izan ngan kak ujie tu..izan tu kak izan lah..mana aci ni tak panggil kakak..hihi :)

the malay male said...

good luck menjadi si wanted

wantie said...

good luck

Karukord jagau said...

selamat bersegman ...
huh ngeri tu...dead or alive tu huhuhuuu

izan mama mia said...

haahah..eita tq tag,..tgk tu kak tiha jeles lagi...wakakakaka...

are_lin@yu said...

gudluck dear ;)

HeNRieTTa JoSe said...

ok..nnti rietta amek tag yea akk...

Jay Ar said...

Selamat bersegmen & gudluck..

Ujie said...

Eita dah tag ni, haruslah akak join kan.
Tapi sape pulak la akak nak tag nih..tiha pun dah join.

TiranaAduka said...

salam eita.
Gud luck dari tirana aduka

Wak Gelas™ said...

salam kamis n gudluck yee..,eHHee

eita said...

telor power....

hahahhah...dapat hadiah baru lagi dasat tu

eita said...

nao mei..

thank

eita said...

kak tiha...

dah akak tag..nak join lah jugak...

kak izan erk?..marah lah izan..
hahahah


eita said...

the malay male...

thanks

eita said...

wantie...

thank

eita said...

karukord jagau...

hahahahha....

eita said...

izan...

hahahhaha..jeles manja je tu kak izan...

eita said...

are_lin@yu....

thank u

eita said...

rietta...

kalau free leh je join....
lambat lagi tu

eita said...

jay ar...

thanks

eita said...

kak ujie...

tima kssih join kak....

eita said...

tirana aduka...

wsl TA...

thanks

eita said...

wak gelas...

thanks

IeZwa RazK II said...

Hye!! Dah join ke belum Mini GA by Iezwa Razk?
Kalau belum, jemputlah join ye :)
Tarikh tamat 10/3/2013.
Ada 40 hadiah untuk dimenangi.
Tiga hari saja lagi .CEPATTT!! Sebelum terlambat :)

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk_15.html

QasehnyaRania said...

selamat bersegmen :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen :-)

Che Siti Maryam said...

salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog che yam pula..

http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

pha is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama..

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

Secret Of Shaila said...

hai...singgah dari segment yang same..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/siapa-blogger-bertuah.html

Che Rosliza Che Mat said...

Selamat bersegmen ieta...

Mimie Najib said...

tahniah.. =)

cepat2 tuntut hdiah..4kali dah empunya segmen buat cabutan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...