Wednesday, March 13, 2013

BOM MELETUP....

pg td konon2 nyer nk wat auto publish...
sekli baru bukak suis ..
tibe-tibe..
BOOOOOMMM.....
terperanjat beruk aku..
cepat2 tutup suis...
rupanyer...CPU aku meletop..
aduuuhhhh!!!!...
parah betol lah...


hr ni adik aku dah mai..
beki paip yg patah..
selamat xyah nk angkut air lg..
sambil tu aku tengok mcamana nk beki paip...
nati kalu rosok lg..
aku boleh wat sendiri..
dik sorang diri ni semua kena buat sendiri lah...

esok plok gi ambik duit..
brim ...hohohoho...
duit tu dah plan dah..
dpt je nati nk byar cukai pintu.cukai tingkap....cukai tanah kubur..
hahaha...janji tak kuar duit aku...

33 comments:

anak blora said...

bikin kaget aja, coz rusan di tv ada berita granat meldak di jakarta. salam kenal dari blogger indonesia.

Uncle Jonni said...

wah... entri ko ni sampai buatkan org negara jiran pon kaget...

Jay Ar said...

Ingatkan bom meletup di Lahad Datu dan Semporna...rupanya dlm rumah :)

Telor Power said...

dah beli baru aje.....dapat duit Br1m tu dah bulih top up dah

TiranaAduka said...

salam ieta.
Ingatkan meletop apa tadi.

izan mama mia said...

lambat sana dapt brim..kami punya dah licin..hihii...hah nie update gn enpon ker cpu dah meletop tuu..acaner leh meletop tu hah..cer citer

juanz said...

simpan sket syg BR1M tu utk kawen..... :-)

HeNRieTTa JoSe said...

bnyoknye cukai....baru igt nok cukai akk sket....ekekeke....CPU dah ok kew?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kebabommmmm...terkezut mak haha

si pembayar cukai yg bagus ni hikss

Kesuma Angsana said...

meletop2 ada rezeki lain menunggu tu ! hehehe

wantie said...

hahaha...pandai le ko. siap cukai tanah kubur yang org wakafkan tu pun ko nak bayarkan.


sal ya said...

pernah kena cpu meletup. power supply rosak.

Ujie said...

Meh byr cukai2 tu kat akak. Lgpun akak tak dpt br1m tu..

Tihara said...

orang seberang kaget tu ita..keh keh

lepas tu ape kabo cpu tu ita?

alhamdulillah paip dah ok

elok dapat brim kena sumbat balik ke mulut meke..uppss jangan marah YB :)

Puan Kutu said...

suspen je igtkan apa yg meletup..wo dpt brim ye..Alhamdulillah rezeki org bujang..:)

eita said...

anak blora..

mau bikin gimik
..hehe

eita said...

uncle jonni..

hahahaha...terkaget tu

eita said...

jay ar..
hahaha..sja wat gempak

eita said...

telor power..

yg akak punyer ni pun masih bru tu..

x cukup rasanyer

eita said...

tirana aduka..

wslm TA..

hehehe...

eita said...

izan...

tk sangka plok dpt..bb semua orng dah jd taik pun duit tu..

gune enpon lh..

rasanyer power supply dia yg bookebabom

eita said...

juanz..

alahai sayang oiii...dpt 250 je..guane lh nk sipan untuk kwen..klu dpt 2500 tu ok jugak...

eita said...

rietta..

tu lh duku kira2 cukai..hbis terus duit tu

eita said...

wanieys...

hahahaha....bwak2 bertenang..


senang byar tiap2 tahun dr sekli mari sedebok..jenuh jugak nk byar

eita said...

kesuma angsana..

ada rezeki lain plok

eita said...

wantie..

hahaha...cukai tanah je...

eita said...

salya..

yg ni pun abang ita cakap power supply jugak...

eita said...

kak ujie..

boleh je kak..

eita said...

kak tiha..

hahaha tulah kata kak...sja buat tajuk bikin gimik je...

kabor tak baik lg lah cpu ita tu..tunggu tok pawang sampai kamis ni..bru leh tau cpu tu kena sampuk di jin mna..


alhamduliilah..nsib ada singgah kt umh..klu tak belok jugak pinggang..


tk marah..tak marah..hahaha

eita said...

puan kutu..


tu isu yg tengah hangat sekarang ni..hehehe.

alhamdulillah rezeki tengok je duit tu kak..

QasehnyaRania said...

ingt apa yg meletup..cpu ghopenya ye

9n0L4 said...

wahhhhhhhh. dpt duet brim ehhh. nk jugak. blanje ar kepsi. hehe.

Che Rosliza Che Mat said...

Wah!!! dapat duit brim ke...hubby akak tak dapat...tak layak hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...