Tuesday, March 26, 2013

SANTAI HARI MALAS...



hari ni seharian duk kemas umah...
5 trip membasuh hari ni...
sebab sayang sangat tengok matahari duk memancar terik...
jadi manfaat kan sepenuhnya...
dan hari ni jugak aku malas nak gi keje..
tak col n sms pun kat bos aku...
kihkihkih...nanti dia suh aku mai keje plok...
jangan ikut macam aku...
lagipun hari ni nak siap kan semua baju2 yang banyak duk melepak atas meja..
customer aku dah bising...
huhuuhu


hari tu rempah izan..
ada sampai....
bersama dengan cendera jantung...
tima kasih ye mama...
yang tak best nyer..
masa ambik feel aroma terapi dari rempah tu..
tak tahu plok plastik dia carik sikit..
gelepor mata aku ..pedih ..
wooooooo...

 
sambil wat keje tadi...
belek2...lah....apa kos yang nak diambik..
memandang  spm aku semua failed..
macamana tak failed..
sebab aku hanya tulis nama..ic..angka giliran n salin balik soalan..
hahahahahha...
tengah duk mikir lah nanti..
nak ambik kos apa..
kosmetik je lah kot...
hahahahha...


 
pah tu baca lah surat kabor hari jumaat..22.3.2013..
punyer lah sibuk...
akhbar hari jumaat..baru baca hari ni...
pahtu tengok lah 1 artikel..
rasa macama kenal...budak kecik tu..
rupanye asya...
patut lah familiar...
 kisah suka duka blogger LYAFRINA..
memang sedih sangat kisah dia...
semoga lya tabah menghadapi hari2 yang mendatang...


32 comments:

umi alya said...

rajinnya eita...

wantie said...

Further study is the best. Memang respect org yg suka study.

Jaki tul dgn org yg mls belajar.

eiela said...

bestnya nak smbg study.. gud luck k

eita said...

umi alya...

kalu ita x buat sapa lg yg nk buat..

eita said...

wantie...

seronok bljar semula tp tu lah otak dah berkarat

eita said...

eiela..

memang best...tp otak dah berkarat

Kesuma Angsana said...

gd luck yer eita... rempah tu mmg sedap, kena cubalah

fieda said...

tu la dok sangka lya masuk paper..

Tihara said...

tahniah ita sebab failed spm..ambik kos kosek je lah..hihins

are_lin@yu said...

sedihkan kisah kak lya tu..huhu

Karukord jagau said...

gelepor tu mcm menggelupor ek?

Si Matatajam said...

Tu diaaa 5 trip membasuh tu...dasat2... Sedih kisah Lya tu kan..hu hu..

izan mama mia said...

wah dah sampai yer...lega dah..laa cian eita tu laa pasal ambil aroma nganhidung bukan ngan mata..kikiik

xper eita nnt tahun depan ambik peksa lain yer

Masya said...

dah masak rempah izan jgn lupa send rumah hahahahaha.....

eita said...

kesuma angsana...

mesti cuba kak

eita said...

fieda...

tu lah..duk belek2 rasa macam kenal je..

eita said...

kak tiha...

hahahahah....tima kasih kak....kos kosek?....rasa macam ok jugak tu..

eita said...

are_lin@yu...

ha'ah kan..

eita said...

karukord jagau....

lebih kurang lah

eita said...

si matatajam...

dah cuti sekoloh..pah diorang balik setak membasuh lah....

ha'ah kan..sedih sangat...memang hebat ujian yang dia dapat..

eita said...

izan...

hahahahahhaha......nak buat macamana sume hidung mata duk pakat berebut nak hidu...

tu lah...tak sempat nak membaca..

eita said...

masya...

hahah..tu stok untuk raya...kihkihkih...lambat lagi lah tu..

syiela said...

gud luck ye.. ank sedara akak pun sibuk apply sana sini

Ujie said...

Sampai 5 trip tu membasuh..super rajin!
Apa la yg byk sgt..

eita said...

gd luck untuk anak sedara akak ye..

eita said...

kak ujie...

dah orang balik bercuti..

jadi semua ita kutip basuh...toto..selimut...cadar....
dah jadii tabiat....sekali orang balik semua basuh...

shahdiana said...

aiks..dok brapa orang sampai 5 trip basuh baju nih...hehehe....good luck untuk eita pilih kos yang terbaik ye...

HeNRieTTa JoSe said...

Wah....akk nk smbung study? Kt mna?

Sian akk, rempah masuk mta mmg pedih lew....

Baju tempahan raya erk...hehehe....

Oo....jap rietta nk p terjah blog sna....

Etuza Ezawarna said...

masuk majalah ya Lya dan blog dia, insha Allah jika kita sabar pasti Allah berikan ketenangan.

9n0L4 said...

dok dang beli paper metro aritu. huhu.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

baca dh kisah lya dalam paper tu..sedih jer cerita dia

Che Rosliza Che Mat said...

ada baca kat blognya lya masuk paper...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...