Monday, March 25, 2013

BABY SITTER LAGI...

dah lama sangat aku tak bersiaran..
rasa kekok lah plok...
sibuk sangat..
ni pun pc aku baru je di beki...kes meletup hari tu...
kredit to tok pawang aku.....MR OMAR.....
tima kasih .....
sebab baikpulih pc..yang dah berapa kali buat hal..
hahahhaha.....jangan marah aaaaaa....

dah 4 hari jadi baby sitter...
dan aku mengalami kebelokkan pinggang...
lasak sangat ahmad umar ni..
habis semua benda dia nak teroka....
adehhhh.....
esok rasa nyer aku nak buat cuti lagi...
nak cover balik tido aku yang dah budak ahmad umar curi..
hahahahah...


ni lah adik ahmad umar....
anak sedara aku yang ke 41..
MUHAMMAD AL FATEH BIN MOHD TARMEZI...

 
ni lah keje ahmad umar..
asik nak cium adik je..
aku tak tahu lah ni ciuman maut ke..
ciuman dari seorang abang..
jangan lemas doh...

 
ambik kau...
sekali adik menangis..
pandai plok gi tepuk kepala..
mesti takut mak dia marah...

acececece.....
dah senyap adik tu cium lagi...
air liur penuh atas kepala adik...

petang sementara tunggu ayah dia balik...
aku ajak main kat luar..
bila kuar je..ajak masuk..
takmboh setarang habuk..
meraung satu kampung...
yelah aku pun nak balik umah jugak...
dah nak garib doh...
malam2 kan takut plok...

50 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Olo comeinye......sma comei ngn abg dia....uiks, akk, 41...rmainye.....meriah umah time raya....

Cik Pena said...

hehehe patut la lm x npk kak eita bersiaran.....slmt bcuti ^^

wantie said...

hahaha... pandai fia ngasuh. sape ngasuh sape benornya ni

umi alya said...

pandai eita ngasuh budak erk..

Kuazue Mohd said...

hihihi...penat yer ngasuh anak buah mak buah yer...belum anak sendiri..TAPI...mengasuh anak buah sangat lah indah!!!..

Djangkaru Bumi said...

Adik Ahmad umarnya gede sekali, pantas jika pinggangnya kesleo :D
Lucu dan ganteng.

Jay Ar said...

Memang seronok jadi baby sitter kan? Lari sana lari sini, lemak pun tak sempat bersarang....

Hanamiko Sakura said...

jadi baby sitter budak lasak memang pinggang bengkok.. hahaha

LYAfrina said...

hehe.. jd baby sitter ya...
huhu.ramainyer anak buah..41 org?? eyh.. ye ke?

IntaNBerliaN said...

anak sedara ke 41?? ramainya..

Kesuma Angsana said...

hehehe seronok apa sesekali jadi bby sitter ni !

juanz said...

dah ada talent dah tu.... bila lg ni? masak + jaga budak + kemas umah... full package dah tu... :-)

eMMe said...

Salam Eita, camner pinggang okey dah ke?
budak tgh lasak.. sifat ingin tahu kanak2 tu.. layan kan je la..hehe..

nea lopah said...

dah ada adik yer, eita bila nk ada anak sendiri pulak? hehehehe

Masya said...

alahai sakit pinggang jaga anak buah, kalau sendiri beranak lg sakitt ooooo ... apapun tahniah yer.. tambah anak buah dah 41 org...

QasehnyaRania said...

alolo..comeynya.tahniah kak dpt anak sedr yg ke 41 ;)

ANDA DITAG

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Tihara said...

pasni umar boleh dapat adik lagi..loving bro dia ni...seronok kan main ngan baby ni..sukeeee sangat2 :)

eita said...

rietaa...

gamat umah kan

eita said...

cik pena...

hahahah....bercuti dalam keje...

eita said...

wantie...
hahahhaha...sume terngasuh

eita said...

umi alya..

layan je budak tu..bukan susah pun

eita said...

kuazue...

memang penat..budak tu lasak sangat

eita said...

djangkaru bumi...

heheheh....

eita said...

jay ar...

hahha..tau takpe...
baru je nak duduk..dia dah buat keje lain plok..bangun berkejor...

eita said...

hanamiko..

ha'ah..belok semua pinggang..hahahha

eita said...

lyafrina...

ye....
percaya lah..hahahhah..gamat umah

eita said...

intan berlian...

memang ramai..adik beradik ramai

eita said...

kesuma angsana...

memang seronok.....hari ni tipon je..rindu plok kat dia

eita said...

juanz...

hahahhaha...
bila?..ntah...
dah abang asik tak cukup duit je...
kihkihkih... :P

eita said...

emme...

wslm...

dah okey....sebab tambah lagi cuti..
hahhaha....

eita said...

nealopah...

hahah...nak kena jawab ke soalan cepu mas ni?...

eita said...

masya...

kalau anak sendiri..patah ke belok ke...tetap kena jaga jugak kan...

eita said...

qasehnya rania...

tima kasih..


kalau free nanti akak join ye

eita said...

kak tiha..
kesian lah kat mama ahmad umar kalau dapat adik lagi...xleh nak rehat...

seronok tak terkata walaupun dia ni memang lasak sangat2...
jaga dia sorang macam jaga 10 orang budak...
hahahahha

juanz said...

bila masa abg ckp x cukup duit sayang? abg cuma ckp bz keje jer... syg tu ha bila nk mai sini?

fieda said...

eita jadi baby sitter lagi ye..

Karukord jagau said...

pandai nye dia pujuk adiknya ye...

Si Matatajam said...

Bukak taska la Eita...bleh ngasuh selalu..duit pun masyuk..

izan mama mia said...

bestnyer ahmad umar ada adik n yg penting acik eitanya yg baik tolong jaganya...ehe

eita said...

juanz...

hahahahah..marah lalu....

in shaa allah ph raya kot....

eita said...

kak fieda...

ha'ah....sian dia takde orang nak jaga..

eita said...

karukord jagau...

dia paling suka kacau...

eita said...

si matatajam....

kalau buka taska mau lingkup dengan ita2 sekali...

eita said...

izan...

best memang best tapi sian plok kat umar...selalu je jadi nakal nak tarik perhatian orang...

Ujie said...

Wah..dah masuk 41 org. Ramai tu..
Anak sedara akak baru 25 org, pun dah rasa kecoh kalau kumpul.

eita said...

kak ujie..

ni pun semua dah besar..
ita pun dah ada cucu dah..huhuhu

Etuza Ezawarna said...

comel..gaya baby http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/tinggalkan jejak

9n0L4 said...

hahaha. comeinye si adek. muke sejibik mcm abg. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

anak sedara ke 41....wah2 ramainyaaaa

Che Rosliza Che Mat said...

Ramainya anak saudara kikiki ieta bila lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...