Friday, September 7, 2012

SEGMEN LINK BLOGSHOP...


sekali lagi tihara (rasa muda tak kak) hehehhe..
menganjurkan satu segmen iaitu..
sapa2 yang nak join just klik je ..
banner kat atas tu....


kalau korang nak tahu kat blogshop ni macam2 ada jual..
harga pun takde lah boleh buat kita jadi sawan buih..
tak cayer?...
jom tengok apa yang ada..

bagi yang ada baby kecik tu...
boleh lah bergaya dengan kasut ni hah..
comel kan...
agak2 kaki aku muat tak hah?..

sapa yang minat membaca...
boleh je beli ni hah..
penanda buku..
nanti takyah lah nak lipat tepi buku...
macam aku..
paling pantang kalau orang pijam b uku ..
aku pahtu gi lipat hujung buku...

untuk yang sweet girl macam 
pakai pengepit rambut ni lagi lah bertambah..
kecunnan nye..

bagi yang sekolah .'
boleh lah intai yang ni..
buat isi alatan sekolah..
tapi yang ni aku dah beli..
di hadiahkan untuk sha.....
korang cari yang lain ye..

bagi sapa2 yang suka brooch yang simple..
leh pilih kat sini..


30 comments:

Cik.blogger said...

wah..cantik jugak kan kak ^^

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen..

sHaRiNa eLyaNa said...

oh..cute2 ja kak..eh ada hadiah sha kat sana hehe..teringat kat akak..thnks

Everything's Everythings said...

comel2 pula benda ni
especially penanda buku tu..
berapa ringgit satu tu?

HeNRieTTa JoSe said...

Comei comei semuanya....

Wanieys said...

selmt bersegmen...wani nk join gak tp xsmpt g hihi

izan mama mia said...

gd luck..kalau macam ni lah entrynya..sure tihara pilih eita yg menang..nak tarik dirilah..huuhuhuhu....tq errr..ada link kiter laaa...mia kimsalam..dia kata nanti kalau menang hadiah kena kongsi ngan dia...hahahaahahah....leh caya ker mia kata gitu ????

izan mama mia said...

err,,eita sorry ni komen xdok kena mengena dgn entry....baru perasan...backgraud blog ni gambar buluh lemang yer..hehehe..tu jer nak cerita..hahaha...sukalah tgk....

Cik PiJa FiEyZa said...

cntik la....nk b0ley...heeee

Si Matatajam said...

Memang cantik kan.. Teror betoi kak Tiha tu kan..

wantie said...

wah.. mcm best je ni. Mula la ni nak pi cuci mat. nak join ar. tengah free ni

Tihara said...

thanks ita sudi joing..sentiasa rasa muda..akk guro je laa hari tu :)

KY said...

alaahhaiiii...cantik2lah

eita said...

cik blogger...
memang cantik pun

eita said...

intan berlian...
thanks...
jom sekali

eita said...

sha....
hehehehhe

eita said...

everything....
nak tahu haga leh lah gi tengok kat sana..

eita said...

rietta..
calang2 orang je boleh buat semua tu

eita said...

wanieys...
lambat lagi tarikh tutup nyer tu

eita said...

izan...
tak best lah main tarik diri ni...
jom kita main tarik tali nak tak?...

memang x cayer pun kat mia tu...kihkihkih

eita said...

izan....
hahaha....sdah di tukar...

eita said...

cik pija....
boleh..beli lh...

eita said...

si matatajam...
memang lah....

eita said...

wantie....
join.jgn x join...

eita said...

kak tiha..
hahaha.....ita pun gurau jgk kak...jgn mrah ...nati tak napok muda
hohohoho

eita said...

KY....
memanglh...

Norzie hany said...

Good luck eita.
Comelnya kasut baby tu.

Che Rosliza Che mat said...

good luck ieta...semua cute2..

QasehnyaRania said...

selamat bersegmen =)

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen sama.. Good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...