Tuesday, September 4, 2012

SECRET RESEPI dari IZAN MAMA MIA...

sebelom gi kelas tadi tengok ada abang pos masuk...
yeaaahhh...akirnyer ada jugak surat setelah sekian lama abang pos ..
gi atar surat aku kat umah orang lain...
huhuhu...tupun sebab aku gi baloh dengan abang pos kat pjabt pos baru ni...
sakit hati tu...
selalu atar kat tempat lain..
walhal dah berpuluh tahu alamat tu lah yang aku guna...
hahhaha....ganas nyer aku ni....


ni lah dia ..
rempah dari izan mama mia
bau dia ...perghhhh...semerbak..
minggu depan ingat nak try masak...
minggu ni xleh lagi..
sibuk ....

alahai ...
comel nyer tulisan izan...
kecik tuit....
macam orang nyer jugak...
hahahhaha.....
ni nak kena guna kanta ni...

51 comments:

wantie said...

resipi masakan apa ti eita?

nanti bila dah masak wat le N3 nak tengok jugak. mana tau leh order dari izan jugak pas ni.

Ujie said...

eita tak bgtau pun ni rempah msk apa..

Gumiho Princess said...

a'ah la...rempah msak pe 2??

Masya said...

untuk masak ape ni?? asam pedas ke.. mmg kene pakai kantalah baca x nampak .. halusnya...

HeNRieTTa JoSe said...

Ok...dh masak ayam tu....post kt rietta plak yea....hehehe....

HeNRieTTa JoSe said...

Ok...dh masak ayam tu....post kt rietta plak yea....hehehe....

Telor Power said...

apa ni rempah resepi apa? cepat la masak sis

Wanieys said...

wah dpt rempah masakan dr kak izan...best tu :)

Kesuma Angsana said...

dh masak jgn lupa wat N3 yek! mesti best ni

Zie said...

a a resipi apa tu?

Puan Kutu said...

resepi apalah yg secret tu.nti tayang sikit masakannya tu

Si Matatajam said...

Resepi apa tu yek..kecik moleknya tulisan Izan tu... Tak nampak la...

Tihara said...

weyh kak izan la tu..oo tak aci mung kene panggey ore tiha jer yek..kih2 nak rasa muda jugak...tgk entry ni baru ingat akak guna separuh je rempah ni sbb sayang...

Cik.blogger said...

heheh..mintak sikit...huhuhu

Norzie hany said...

Izan pun ada kirim kat akak sebungkus.Dah cuba masak daging masak hitam tu....sedap resepi masakan org Grik.

L said...

hehe.. resepi,, pndai masak eh....

jemput baca en3 baru..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/09/inilah-insan-yang-wajib-kita-cintai.html

izan mama mia said...

Assalamualaikum...
hai..owh..ganaz laa eita g baloh ngan abe pos tuu....pah nie..takot doh dio ngan eita hikhihkhkii....

Selamat sampai sudah...nnt jgn lupa cuba masak tau...eeeeeeee..tulisan i mmg kecik ikut saiz tuan badan...hikhihk...

eita said...

wantie...
rasa nyer ala2 macam rendang gitu..

nati bila dah masak ita post kat sini

eita said...

kak ujie...

ita pun tak tahu...
rasanye masak rendang hitam erk....

nati ita masak baru tau macamana

eita said...

gumiho princess...

rempah masak ala rendang hitam..kalau tak silap...
nak tahu lebih detail tanyer izan..

eita said...

masya...

bukan asam pedas.....
ala rendang gitu...

mujur mata ita 4..kalau tak memang tak baca lah...

eita said...

rietta...
hehehhehe...boleh je..tu pun kalau tak basi

eita said...

telor power...

rasanyer rempah masak ala rendang hitam....

sekarang tengah sibuk pose..jadi kegiatan masak memasak ni di henti kan untuk seketika...hahahhaha

eita said...

wanieys....

ha'ah....KAK izan yang bagi..kihkihkih

eita said...

kesuma angsana....

itu sudah semestinye

eita said...

zie...
resepi rahsia sajian istana...hehehehhe

eita said...

puan kutu....

nama dah rahsia.......mana leh tayang...kihkihkih....

takde kesempatan untuk memasak lagi

eita said...

si matatajam...
ce teka?...
hehehhe

eita said...

kak tiha...

aikk!!!..kena panggil KAK IZAN ke ?....
ala akak ni ....
macam ni lah...akak panggil ita ...kak ita jelah....
baru lah akak rasa muda jugak ni...

akak dah masak ke?...tak tunjuk pun..
nak jugak tengok..macamana hasil nyer

eita said...

cik blogger...

akak tak masak pun lagi yang oiii...

eita said...

norzie hany....

ita pun tak sabar nak cuba ni

eita said...

L..
boleh lah sikit2....

eita said...

izan mama mia...
waalaikumussalam...

hahahhaha...gi baloh manjer je...
guane sangat...
dah banyak surat penting tak sampai...
jadi terkilan lah....

mesti masak punyer ...tu lah mujur mata 4...

izan mama mia said...

dok baca komen eita bt AKAK..(heheh,,marah kak tiha tuu..).gelak sesorang..sampai ditegur dek mia n hubby ...

9n0L4 said...

bile bile siap masok tu, panggil kite etek. nok mkn jugok. huhu.

IntaNBerliaN said...

rempah ni sedap kan.. sy br guna separuh je.... hihi

sHaRiNa eLyaNa said...

kena pakai speak dlul bru dpt baca..hehe..kak baloh tu apa? heheh

Tihara said...

akak lamaaa dah tak snap gambo masak2 sbb gambo lama byk lagi dalam fail..mod snap takdop..makan snap adoo :)

angahpikah said...

gigit je telinga posmen tu len kali.. umah dato' seri posmen tkot nk dekat kot.. hahah

Che Rosliza Che mat said...

izan ada bagi jugak...tak buat2 lagi kikiki..

Everything's Everythings said...

igtkan secret resepi yg kek tu tadi.. cuba lah try masak tgk apa hasil dia xD

eita said...

izan..
kak tiha marah manja...
hehehhe

eita said...

9n0L4...
sibuk pose lagi..x dan nak masak

eita said...

intan berlian..
tak cuba lagi...

eita said...

sha....
baloh tu makna dia bergaduh...

eita said...

kak tiha..
makan snap?..nak gok

eita said...

angah pikah..
ye kot...
tapi bukan ada anjing pun....
hehhe

eita said...

che rose..
rugi tak try...

eita said...

everything..
kihkihkih

9n0L4 said...

masok utk open house keeeee, okey jugok. buleh gi serbu. hee.

QasehnyaRania said...

bpa hengget ni kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...