Sunday, September 9, 2012

KEJAM SEORANG BAPA....huhuhuh

baru ni saja nak test mms..
sepanjang 3 bulan dapat samsung aku masih tak tau macamana nak mms...
huhuhuhu...sungguh jakun aku ni...
dah rupa duk dalam hutan..
anak sedara aku atar gambo budak botak ni...
jahatnye adik aku ..
ada ke patut dia pergi tanam anak dia dalam pasir..
nasib baik aku takde masa kejadian tu..
kalau tak memang aku tanam adik aku sekali..
suka2 dia je..
sian budak tu......



'ayah...apa yang ayah buat ni..
ayah tak kesian kat saya ke...
sungguh kejam ayah ni'..

'adeehhh...panas ney...
macamana aku nak kuar ni....
sapa2 yg ada ni jangan lah pakat baca je..
meh lah tolong kuar kan saya....
help me....'
'betol ke apa yg saya cakap ni...
oh ! my english...'
heheheh

46 comments:

Acik Erna said...

assalam eita..siannya dak comel kena dera he he

9n0L4 said...

huhu. berkerut fikir apelah ayah die buat die gitu. ;)

jaakechik said...

bagus nya tahan jer dia kena kambus dek pasir...hehehee

Tihara said...

akk pon tk reti guna lg mms tu..asik kuo download je..cer ajar skek :)

eita said...

wslm kak...
hehehhe.....gurau2 kat pantai...

eita said...

9n0L4...
tulah...kuat benor dia mikir

Cik.blogger said...

hehe ala tomei2 hehe

eita said...

jaakechik...
tak lama pun dia duk dalam tu...

eita said...

kak tiha...
ita tipon bahagian celcom sendiri..
yang no 1111 tu..
pahtu diorang suh set macam2....
akak pakai maxis kan...
tak tahu lah plok guane nyer

eita said...

cik blogger....

heheheh..

izan mama mia said...

baguslah anak sedara eita ni..tak nangis pun kena dera..betol-betol anak jantan nie...cayalah....hihihii

IntaNBerliaN said...

hihii... sian sampai berkerut kening yer... :-)

Si Matatajam said...

Ala Comel sangat...

Kasih Salina said...

salam kenal & salam lebaran..kesiannya kat budak kecik comel tu..anak laki buat camtu relax jer, kalo anak pempuan mau melalak dah tu..hihi..btw,saya follow sini yer..

Everything's Everythings said...

kesiannya tgk muka baby tu xD

Djangkaru Bumi said...

Kasihan itu anak, sampai bibirnya manyun :D

HeNRieTTa JoSe said...

lorr....muka xpuas hati....tp klu redup xpe la...orang bilang pasir pantai baik utuk kaki...

wantie said...

kalau anak akak le dapat main pasir mcm ni heppy giler dia.

BTW comey la... dia kena tanam.

Norzie hany said...

Comelnya muka dia....sian kena dera.

Asrul "iLham" Sany said...

muka masam... chumei :D

eMMe said...

Kalo akak ade anak besar ni pun, akak akan tanam dia, hahahaha...

Masya said...

muka redhooo jer kena tanam hihihihihi.....

ghost writer said...

budak tuh pun konpius gak, macam mana dia leh tegak berdiri lak.

9n0L4 said...

hehe. tamboh pikir lagi, mane la mok sedare die ni, dok mari tolong pun. ;)

Wanieys said...

alololo kesiannyer.....tp muka dia cam rela jer kena tanam hehehe

eita said...

izan....
macamana tak nagis..sibuk nak makan pasir..

eita said...

intan berlian...
budak ni memang musang..

eita said...

simatatajam...
:)

eita said...

kasih salina...
thanks ye follow sini..

hahahha..tau takpe...mesti satu kampung dengar kalau dah melalak tu

eita said...

everything...
budak tu memang muka dia macam tu bekeng

eita said...

djangkaru bumi
hehehehhe...itu normal bagi nyer

eita said...

rietta....
ayah dia nak suh budak tu jalan cepat sikit..tu yg gi tanam budak tu

eita said...

wantie...
hahahha....ni pun dia sibuk nak makan pasir.

eita said...

norzie hany..
dera manja kak

eita said...

asrul...
budak2 wat muka macamana sekali pun tetap comel

eita said...

emme...
hahahha...apa lah akak ni..sian tu

eita said...

masya...
redha je lah..nak teriak pun orang tak faham budak tu cakap bahasa perancis,..hahahha

eita said...

ghost writer..
rasanyer dia duduk kot

eita said...

9n0L4..
mak sedara dia takde di tempat kejadian...

eita said...

wanieys..
terpaksa ....hehhehe

QasehnyaRania said...

kih..kih..bgi saya je la ini budak..

9n0L4 said...

hehe. kalau mok sedare die ade situ, mesti ade lagi buatan kianat. ;)

Che Rosliza Che mat said...

tak nangis pun kena dera...diam jer kat situ hihihi

fieda said...

hihi..sian ke dia..nasb baik dok tanam satu badan...tggal pale jer..tu baru btul2 kejam..

Karukord Jagau's said...

ni la yg di namakan budak2 main pasir ekekkeeee

sHaRiNa eLyaNa said...

alala..dia jd model pasir pla..sdh ja muka nya hheehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...