Wednesday, September 5, 2012

HARI TANPA KATA2

42 comments:

Che Rosliza Che mat said...

betul tue eita...

Norzie hany said...

Setuju....

Tihara said...

baru lah akak tau yg akak ni terlebih unik (perasann)..btw nice quotes,nanti nak g royak ke cik abam..

izan mama mia said...

unik ler kiter ini yer....huhuhuhu...

angahpikah said...

saya seorang yang sopan santun, berbudi bahasa serta berhati mulia.. sila layani saya seuniknya..

hahaha.. amcam dgn statement saya? muntah hijo x?

Cik.blogger said...

betul tu kak eita ^^
kak..yang pasal muzy tu memang x bleh dwload...akak like fb dan terus upload gambar dr fb atau folder gambar n share kat fb atau twitter

eita said...

che rose...

betol kan..

eita said...

norzie hany..

:)

eita said...

kak tiha...

dan2 tu jugak nak royat tu...kihkihkih...
cepat sikit kak..kan takut cik abam tido plok...
hahhaa

eita said...

izan...
meme r...hehehhe

eita said...

angah pikah...

ye ke?...akak macam confius plok dgn statement ni....
kihkihkih..

jap2..nak cari besen jap.....
UWEEEEEKKKK.......
hahahhahaha

eita said...

cik blogger...
hehehhe...

ooooo...patut lah cari nak download takleh...
x best r gini

Si Matatajam said...

Setuju..setuju..setuju.. Terasa diriku begitu berharga..

Ujie said...

Err..tajuk Hari Tnpa Kata2..:-)

Tapi kata2 ni mmg BEST! sbb psl wanita..

IntaNBerliaN said...

betoi2.. setiap org berbeza :-)

Telor Power said...

setiap lelaki SANGAT berbeza antara satu sama lain

jadi Beliau harus dapat layanan khas
setanding keUNIKkan Beliau



* kalau tak unik tu lain kira

keh keh keh

Everything's Everythings said...

berbeza dari segi ap tu? perangai dan kerenah eh? ;D
yup2 perempuan mmg patut dpt layanan khas, sebab tu bila dh berkahwin tanggungjwab mereka berkurangan daripada tanggungjawab seorang lelaki, iaitu ketua keluarga.. eh menyimpang jauh plak =.="

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Eita,
ajernya bebenor! Layanan mesti first class!
Terima kasih ngantor Kad raya ari tu. Kemana Eita beraya? Akak beraya kat romah jer, ramai sedara-mara dtng ziarah Mak, akak terpaksa layan tetamu hu hu hu!

KY said...

Allah ciptakan hambanya, dengan kelebihan dan keunikkan masing2

Wanieys said...

setuju tu kak eita

Kesuma Angsana said...

betullah tu!

HeNRieTTa JoSe said...

btl tu akk...sangat setuju....

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Memei kawe Setuju sungguh le! Dengan tekstur, warna ton, saiz fizikal memang perempuan layak menerima layanan khas...
dak gitu weh!

eita said...

si matatajam...
kan..kan..

eita said...

ujie...

betol lah...
ita takde tulis apa2 kan...
hehehhe....

ha'ah...
jupe kat rhb bank hari tu

eita said...

inta berlian....

betol...
masing2 ada kelainan..

eita said...

telor power...
hahahha...
nak jugak dia ni...

eita said...

everything...
mungkin lah kot..

eita said...

moh kembara..
waalaikumussalam...
tau takpe kak...
sama2...
beraya kat umah lah..
semua kumpul kat umah arwah mak ayah..
jadi ita kan pengunggu setia kat umah..kena lah ada kat situ..

diorang nak jupe orang jauh tu...
tu yang ramai sangat ziarah tu

eita said...

KY..
yup

eita said...

wanieys...
:)

eita said...

kesuma
betol2

eita said...

rietta...
bagus2..

eita said...

tajnur....
waalaikumussalam...
betol doh tu yob...

sihat ke?

QasehnyaRania said...

ya setuju sangat..dan jgn disamakan antara seorang dengan seorang yg lain..berbeza k

9n0L4 said...

comey pun berbeze beze. huhu. sujektif. ;)

sHaRiNa eLyaNa said...

errrrr...blur hahah

eita said...

qasehnye rania...
ha'ah kan..

eita said...

9n0L4...
betol2..

eita said...

sha..
kenapa?

9n0L4 said...

sha tu sibuk nak gi raye kot. hehe.

fieda said...

i like..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...