Thursday, September 6, 2012

GATAL TANGAN...

gambo terbaru..
masa raya...
hehehehhe....


hari tu kan gi blog..
suka plok tengok dia duk mengedit gambo..
dia guna ...
tapi sayang nyer xleh download...
rugi lah....
sapa2 yang rajin nak mengedit gambo tu..
gilah lepak kat sana..
macam2 ada...


44 comments:

Cik.blogger said...

hehe..ades x nampak kefala ..huhuh...
peewwwwiiit ('.^)

QasehnyaRania said...

comfirm cik ita...ala,malu pulok nk tunjuk muke yer =)

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/ketupat-daun-buluh-penah-makan-ke.html

izan mama mia said...

ngeri....xdok kepala lak..

9n0L4 said...

mane pale nyeeeeee. huhu.

angahpikah said...

hok oloh.. baru nak phewiiittt... cancel la cenggini.. xnmpak wajah nan ayu plok.. wakaka

Tihara said...

oo gatal tangan takpe..jgn gatal montot..hoho..amende muzy tu, ade mcm photoscape tk ?

Everything's Everythings said...

Hahah pandai cover ye..
oh igtkan ni hasil guna muzy..
terbaca juga kat blog dia.. nnti la aku cuba xD

Telor Power said...

menarik....boleh try ni
dia ada tutorial tak ???

Si Matatajam said...

Bab2 edit ni fail skit...hu hu...Seram plak bila tgk Takdak kepala..

sHaRiNa eLyaNa said...

eh..mana kepala nya?

Che Rosliza Che mat said...

dah follow blog tue...mesti ieta nie pemalu tak nak tunjuk muka dia kikiki

Saya Disini said...

kepala xde

wantie said...

Akak ni bab edit edit memang tak pandai la ieta oi..

tapi kalau nak gatal tangan mcm kamu jugak boleh le cuba. ngeee

Asrul "iLham" Sany said...

mana wajah ayu ko??? :D

Cik PiJa FiEyZa said...
This comment has been removed by the author.
Cik PiJa FiEyZa said...

byk ag s0ftware nk edit pix...hehhe...ley bljr 2 nk edit2 pix niey..:)

HeNRieTTa JoSe said...

Uiks smbunyi kepala plak daaah....rietta pling mls edit gmbo....huhuhu.....

Ujie said...

akak pun suka main edit2 gambo, kat photoscape. kdg buat sketch, water color..syok sendiri je.

skrg dah amik apps kat android, main edit kat hp pulak.

Masya said...

HAIHHLAAA... AWATNYA GAMBAR TAK BERKEPALA NI NGEE~~~~

KT EDIT PAKAI PHOTOSCAPE JER YG LAIN2 TAK TEKUN NAK BELAJAR HIHIHIHIHI

IntaNBerliaN said...

info yg bagus utk mereka yg rajin edit ni :-)

eita said...

cik blogger...
hehehehhe....

eita said...

qasehnya rania...
bukan malu tapi segan..huhuhuh

eita said...

izan mama mia...

takut ke?...
penakut nye mama ni..

eita said...

9n0L4..
pale dia pergi beraya..
hehehehe

eita said...

angahpikah....
hahahahha...fuhh...nasib baik...kalau tak ada awek nak usha kita...
kihkihkih

eita said...

kak tiha...

sebijik lah..
tapi yang ni banyak lagi kak....
macam2 benda leh buat...

eita said...

everything....
hahahahha...
ni ita gna photobox....
cuba lah

eita said...

telor power..

x tau plok...
akak try sendiri je

eita said...

si mata tajam..
sama lah....
seram ke?...
ni spesis atu penangal..
hehehhe

eita said...

sha..
kepala nyer pergi beraya

eita said...

che rose...
bukan malu segan..

eita said...

saya di sini...
ha'ah...
saja...

eita said...

wantie...
samalah..
semalam je rasa gatal tangan...
try buat

eita said...

asrul..
wajah ayu ku pergi beraya....
hahahahha

eita said...

cik pija..
memang banyak pun tapi pesen malas nak cari..

eita said...

rietta...
hantu penanggal rieta..memang takde kepala...huhuhuh.....

akak saja je suke2..

eita said...

kak ujie...
ita ni pun syok sendiri jugak ni...

tak reti nak guna dalam phone...

eita said...

masya....
saja je....
hehehe....

ita jarang buka photoscape..

eita said...

intan berlian...

memang lah...

sHaRiNa eLyaNa said...

hahaha...

Wanieys said...

ala mana pergi kepala hihihi

9n0L4 said...

hoho. dok kang raye nge pale jeeee. serammmmm.

Norzie hany said...

Nak belajar la edit gambar.jap lagi nak terjah blog tu.

fieda said...

olo..bakpe malu2 eita..tak pasal2 mcm antu takdok kepala tu..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...