Friday, December 7, 2012

MENDAPAT KUTUKAN DARI VOLDEMORT...

hari tu masa baca blog izan 
kena kutuk macam best je....
aku try lah join...
hah...dah kena kutuk pun...
nak tau kutukan aku...klik je SINI
dasat..dasat.....

26 comments:

Jna marcello said...

Na da bace tak dashyaaaaattt pong~!!
hahahah

a.samad jaafar said...

sambung gelak kat sini pulak... hahaha..hahaha..

sy yakin dik eita seorang yg positif.. rupanya eita mula berblog lebih awal dari saya..tp saya tahu dan akui.. eita blogger yg baik... err..mcm saya huhuhuhu

izan mama mia said...

hahaahaah..sapa suruh joint sama..kan dh kena kutuk...hihhii..tapi cool jer lah...bukan apa-apa pun...kan eita...saya suka kalau org bg pandangan pasal blog saya...

Ujie said...

yelah eita, ntah apsal..akak nak gelak ada la. hahahaa

eh, bkn gelakkan eita kena kutuk. tapi sebab rela kena kutuk.

tapi..ada best jugak eh.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best juga blog kena kutuk ni kan...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

done^^

MAZLIZA ABD RAZAK said...

akak pon dah kena semalam
he...he...

wantie said...

adei... memang kena kutuk betul betul.

tak pe kutukan untuk pengajaran di masa hadapan.


BTW, ok je la bagi akak blog ita ni. maklumlah akak pun bukan pandai sangat ttg view bagainya. janji loading tak berat kira ok dah le tu.

akak suka je datang blog kamu ni.

Si Matatajam said...

Ha ha Eita plak yang kena ka..

eita said...

jna...

hahahahha..memang tak pun saja kasi gimik..
hahahah

eita said...

a.samad...

dah..dah lah tu yob..buruk benor rupanyer...
hahahahhaha....

tak kisah pun..nak kutuk ke nak apa ke...janji rock...
hahahha

eita said...

izan,...

seronok apa kena kutuk....
hahahhaha....memang pun...

ita ni saja2 je berblog..sebab suka menulis...time boring baca balik yg lama2..nostalgia tu

eita said...

kak ujie...

hahahha...dah lah tu kak....

kaw2 punyer kena kutuk...
atleast tau lah jugak...nape orang tak suke blog kita kan...

eita said...

wanieys...

kalau ada lagi..leh join lagi ni

eita said...

mazliza..

hahahahha..dah baca pun....

eita said...

wantie...

tima kasih sebab suke lepak kat sini....

ita pun bukan tau sangat pun pasal ni..janji leh menulis..loading tak berat...leh komen..isi menarik...

eita said...

si matatajm...

hahahhaha....memang lah...seronok plok kena kutuk ni

Che Rosliza Che mat said...

akak dah baca...memang dahsyat hihihi

Che Rosliza Che mat said...

Akak nak tolong edit blog ieta...nak tak? Kalau nak email akak ya...

ccherosliza@yahoo.com
tak payah bayar tau..

jaakechik said...

jaa yg sebenarnya x berapa bkenan ngn segmen mcm tu, tp x sangka ramai pulak yg serah diri utk dikutuk. bukan jaa x leh terima org beri kritikan tp mmg dah tau diri jaa ni jenis kurang sabar...

p/s : sabar yer.

jaakechik said...

sbb tuan punya blog tu pun bukan best pun blog dia. ntah apa2..

sHaRiNa eLyaNa said...

wah mmg kaw2 ni..hahah..tp semuanya memberi smgt tuk kak eita edit blog :D

eita said...

che rose...

bukan main lagi dia mengutuk kan..


ita tak kisah pun sebenarnye pasal blog ni....
saja suke2...

lagipun memang dah suke dengan yg ni...

eita said...

jaakechik..

hahahhahah..ita saja je nak tengok apa kata dia..
blog dia pun tak best sebenarnye..
hahahahhaha

eita said...

sha...

heheheh..akak memang fail bab2 edit..

yg sha buat ni pun dah memang akak suke..
dia tak suke lantak lah....

kinara kinatara said...

huhu:)

best noooo dye kutok..xp baguslah..kita dapat perbaiki kekurangan blog kita x gitu kak:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...