Friday, August 31, 2012

BAS REMPUH KEDAI...

Pagi semlam kemalangan..
bas rempuh kedai makan..dekat politek sultan mizan..
dekat jugak dengan umah aku...
tapi tak pergi plok tengok..
rugi tu..
mujur takde yang cedera parah...
mungkin bas ni bawak laju kot..
sebab nak kejar trafic light...

selamat menyambut hari kemerdekaan...
walaupun fikiran kita masih jauh lagi dari merdeka...

27 comments:

Cik blogger said...

Nsb baik kak eita....selamat menyambut hari kemerdekaan

angahpikah said...

hohoho.. rugi tak g tgok.. kalo x ble jadi mamarazi ganu jap.. hahah.. jom memerdekakan minda dan jiwa...

Norzie hany said...

Mujur tak de yg cedera parah ye Eita.Selamat hari merdeka.

HeNRieTTa JoSe said...

Slmt hr merdeka akk....tu la, nasib baik xde yg cedera....

Si Matatajam said...

Ya Allah..ngerinya..kesian orang yg ada kat Tp jalan yg tak bersalah tu..naya punya kes

izan mama mia said...

laa rugi betul eita tak g tgk..kalau tidak free jer kami dapat liputan yg lagi xklusif ngan gambar lebih detail...huhuuhuh....

MulutPayau said...

selamat mnymbut hari kemerdekaan yg ke-55.

Puan Kutu said...

salam merdeka..tak pegi tgok pun takpe.rasa seram je klu bab eksiden2 nie..:)

KY said...

selamat hari merdeka

mengatuk apa driver bas tu

Tihara said...

menyeramkan..moga semuanya selamat...

eita said...

cik blogger...
rugi tak leh ambik gambo sendiri..

eita said...

angahpikah...
hahahha...tau takpe....sebab dah dekat tu dengan umah..

eita said...

norzie hany...
ha'ah..mujur jugak..kalau ada pun cuma cedera ringan je..

eita said...

rietta...
ha'ah kan...

eita said...

si mata tajam...
salah bas tu..nak cepat sangat kejar lampu hijau..
sian betol orang yang tengah makan..

eita said...

izan...
tau takpe...
rugi2

eita said...

mulutpayau...
selamat merdeka kan diri

eita said...

puan kutu...
sekadar memerhati..takpe kan..

eita said...

KY..
selamat...

nak kejar lampu hijau

eita said...

kak tiha..
yang ada pun cuma cedera ringan je

QasehnyaRania said...

camntik view tu...
mornink kak ieta?

QasehnyaRania said...

dasyattnya,..aci apa driver tu terlelap sekejap..sekali jga dh rempuh kedai org...sib baik tak da kemalangan jiwa dan raga..kan

Everything's Everythings said...

sama-sama kita berhati2 di jalan raya ;D
igtlah org yg tersayang

sHaRiNa eLyaNa said...

ish...bikin takutla..bas skg kan..kak..laju sgt oh,,.sha pun jd takut nak naik plg sdkn..dah la tiket cekik darah !!

9n0L4 said...

mak aihhh. rapat tuh. hati hati la duk gi kenduri kawen tu ye. ;)

Wanieys said...

salam kemerdekaan kak eita...tkt tgk xcident tu

Che Rosliza Che mat said...

Salam Merdeka ieta...camna boleh langgar tue...pemandu bas tue pening ke gantuk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...