Sunday, January 30, 2011

MENCUBA BAKAT SEBAGAI......





mendengar tajuk tu....
waaa.....macam aku buat keje hebat je kan.....
takde hebatnya...aku sekadar menyibuk kat majlis kawin....
seronok jugak tu.........
seronok + teruja = excited.....
hahahha.....
ambik kat out door...kat tepi pantai...atas permintaan pengantin...
tapi di sebabkan sekali sekala hujan + angin + mendung + suasana suram = gambar tak berapa elok...
selendang yang pengantin pakai pun asik nak terbang je....
bukan selendang pengantin je nak terbang...
dengan aku sekali nak melayang ke laut biru...
jadi ambik je lah mana yang ada....huhuhu..
korang layan lah...gambar yang sempat aku upload ni....
sibuk...banyak keje nak buat...date line keje dah tunggang langgang dah....
kalau sapa2 nak suh aku jadi photografer cakap je....free je....
janji rock.....hahahahaha...

SELAMAT PENGATIN BARU UNTUK IEDA & WADIE...
semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat....amin...



pantai kat teluk gadung...
nampak tak ombak dia....
macam nak makan orang je....




pose istimewa kat depan kereta kancil...
mula2 tengok dulu mati2lah..
aku ingat kan...macam kete kembara..
dengan tayar spare kat belakang bonet..
last tengok rupanya kancil..
hampeh betol lah...




tak perasan plok lelaki dengan kaki budak
kat belakang tu...
dalam aku suh pandang depan tak pandang jugak...
hangin betol lah dengan pengantin ni...
apa yang dia duk jeling tu..
aku tak tahu lah..





kalau tengok macam ni kan comel lah sikit...




alahai...manja giler tu...






apalah yang diorang berdua ni duk
berborak...



pose yang begitu mengoda...
chewah....





sama cantik dan sama padan...
sesuai sangat lah tu...



sapa2 yang nak tepung tawar tu sila lah ye..
budak kecik mana lah tu..
sempat lagi menyelit kat situ...




ambik gambar...
ambik jugak...
tali perut pun macam nak terputus je...
jadi layan makan dulu...
biar orang lain take over ye...
jom makan sekali...







jangan lupa vote cerpen aku kat sini

6 comments:

REPUBLIK N9 said...

mandi3... kah3

eita said...

hahahaha.....hari ni je dah 3 kali aku mandi lah weyh.......

NurAsyikin said...

Alalala~ Sweety meyh :)
Rugi weh dop gii. :bb

eita said...

nur asyikin:
sapa suh x gi...rugi giler...

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Mmg bakat seni Eita dah lama terpendam, yg terserlahnya baru skrg. Tak yah cuba2 lg, boleh buat sesuatu business atau secara aktif.

eita said...

tajnur:
waalaikumussalam...tima kasih atas sokongan dari awak....tapi tak boleh lah nak buat bisnes...saja suka2...minat ambik gambor....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...