Tuesday, January 11, 2011

AKU MENANG...TULIS CERPEN....



Semalam...buka blog....tengok ada mesej dari rose....

Rose: hai eita...tahniah sudah tersenarai calon pemenang contest cerpen kelakar giler.sila email aku okeh?

lepas je baca je msej tu..aku pun terus selongkar kat blog rose.....
waaaaa......teruja giler aku...
nama aku tersenarai jugak sebagai pemenang pertandingan menulis cerpen kelakar giler tu...
macam tak caya je....
aku menang tempat ke-3.....
jadiklah buat semangat untuk masa depan...
hahahahaha......apa kaitan dengan masa depan pun aku tak tahu lah......
dan sepanjang hari ni aku asik tersengih mengalahkan kerang busuk...
tapi aku tak busuk macam kerang busuk sebab aku wangi sikit je dari kerang busuk tu....eh..eh..eh.....
apa kaitan plok kerang dalam blog aku ni....
bila terlalu gumbira otak mesti tersumbat punyer....
takpe...takpe.....
janji happy.....

ni senarai nama pemenang.....


tempat pertama - white rose : cerpen kerna lukisan itu

tempat kedua - Linglung : cerpen pecut dan lompat

tempat ketiga - Eita : cerpen cinta dan dendam

saguhati 1 - Areleaf : cerpen hasan ingin menjadi seorang polis

saguhati 2 - Aliesha kirana: cerpen PINK,itu bukan aku












lagi pesanan dari penaja... http://www.smileycodes.info

kalau korang nak masuk pertandingan cerpen just klik kat SINI....
dan kalau korang nak vote aku just klik kat CINI plok.....
chow babe......

8 comments:

REPUBLIK N9 said...

sebusuk2 ngko menag jugak ek... ape lagi, you belanja la I (You kan wangi-ayat bodek tahap cipan)

tajnur said...

Assalamualaikum.
Saya ni bukanlah org yg arif ttg seni dan penggiat antropologi. Mmg selayaknya eita menerima anugerah sedemikian rupa w/pun mungkin eita karang bersahaja! Sy percaya tentu eita dpt menjangkau dggn lebih jauh.

eita said...

republik n9:
hahahaha...i langsung tak termakan dengan ayat bodek u tu.....
lain tahun i belanja u....

eita said...

waalaikumussalam.....
tima kasih atas komen yang membina....terharu sangat....

beautiful_rose said...

heheh tahniah...dan thanks gak buat entry pasl nieh yek.seronok betul menang hadiah.. =)
tunggulah hadiah aku akn usehe di percepatkan...

eita said...

memang seronok pun.....tak terkata....
tima kasih rose

SoutulMujahid said...

huhu.. alhamdulillah... tahniah3

eita said...

tima aksih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...