Sunday, January 9, 2011

AKU LAWAN ZOMBIE???


ermmm.....kalau dengar pada tajuk tu....
macamlah aku ni seorang pemburu hantu yang begitu di takuti...digeruni pada abad ni...
hahahaha.....memang pun....
tapi sebagai pemburu hantu dalam game je...
seronok plok layan game budak2....
dulu bukan main lagi aku marah anak2 sedara aku....macamana tak marah..
balik je sekolah ..letak beg...terus buka e-book...main game plant vs zombie....
makan tidak...solat tidak....duk melayan game...
takde faedah nya main game ni...
tapi last sekali...hhehehehe...aku jugak yang duk mengadap kat depan pc main game ni...
sampai terbeliak biji mata .....
sakit hati....sebab masih jugak tak menang2.....huhuhu...ingat kan senang lah main...
hampeh punyer zombie.....
semua dateline aku terbengkalai gara2 game ni lah...aduhhh!!!.....
macamana lah nak cover balik masa aku yang dah banyak hilang ni...






*pesanan dari penaja.....

kalau korang nak masuk pertandingan menulis cerpen klik kat SINI
dan jangan lupa untuk mengundi aku...klik kat SINI jugak ye.....chewah macam pilihanraya lah plok...


6 comments:

beautiful_rose said...

huhuhu adik2 aku pon tgh gila layan game tuh gak.
wah dah kuar dah cerpen ko...good luck ye! =)

eita said...

hahaha....aku termasuk dalam senarai adik lah tu....
tima kasih..

REPUBLIK N9 said...

work first la cik adik... he3

eita said...

of course lah.....tapi sekali sekala nak jugak santai kan otak....

Mama JnJ said...

dulu pun suka main ni,hehe..tapi sudah berjaya sampai level akhir

eita said...

saya baru habis level akir..sekarang dah masuk survival....
lagi sakit hati bahagian ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...