Tuesday, August 30, 2011

PERTUNJUKKAN BUNGA API......


walaupun beraya dalam situasi banjir...
tapi pertunjukkan bunga api tetap ada tu.....
kali ni bukan dari adik aku tapi dari anak sedara aku...
badan je besar tapi penakut juga rupanya...
nak bakar sumbu takut...
hheheheh...
tapi dalam takut2 tu boleh je bakar......
meriah gitu.....
lupa sekejap pasal banjir kilat kat umah aku.....



keadaan tak berapa clear...
aku ambik dari atas lambur umah aku...
nak turun tapi malas nak kotor kan kaki...
baru start cucuh api...



sumbu dah nyala..
apa lagi fokus lah kat atas...
tapi jangan tengok sangat bab..
yang jatuh nanti pasir/ batu kecik...




menuju ke udara...
aku memanjat atas lambur..
tapi x dapat jugak..
ni je yang aku dapat..



yang ni baru clear....





ni lah hasilnya....
menuju ke udara..





cantik....
tapi masih tak puas hati..
malam nanti aku nak ambik semula..
malam ni adik aku plok yang buat pertunjukan tu...





dan ni lah kasut raya aku...
wat rugi je aku shopping kasut..
last2 pagi raya pakai kasut boot ni je...
huhuhuhu



8 comments:

Jasman said...

selamat hari raya...

eita said...

selamat hari raya..

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Selamat Hari Raya AidilFitri eita. Cantik benor kasut but tu eita, mancor2 kilatnya tapi jangan dibuat kalo pakey kain! Nanti mancor pulok ape yang diataiehnye. Itu kate orang belah kampong teman `raban teibein` Tentu yob samad kite paham bebenor!

ORLANDO AHMAD said...

baju kebaya jangan lupa, bengkung skali keh3

tonaH iS herE said...

tkpela kak eita pakai kasut but pown~

jnji bley raye~

eita said...

tajnur...
waalaikumussalam......
macamana tak mancor nya...baru beli yob.....

eita said...

orlando.....
hahahahaha...semua dah hanyut air lah.....

eita said...

tonah....
leh raya jugak tapi berat nak ngankat kakinya...keh3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...