Sunday, August 14, 2011

MAKAN SAMPAI PECAH PERUT......



Semalam datuk dapat jemputan berbuka pose kat hotel UiTM....
dari sepasang suami isteri yang setia dengan blog aku....
kiranya peminat tegar lah ni....hahahahaha......
mula tak nak pergi sebab datuk tak sihat...demam...selsema....
tapi atas sebab tak nak menghampakan harapan orang.....datang dari jauh....
ditambah plok makan free...sapa yang tak nak kan....hehehehehe.....
so...gi lah jugak........
yelah buka sorang2 kat umah bukan best pun.....habis2 makan tengok cicak.....tu je lah....
kul 6.30 ptg kitorang pergi...
awal siyot tu....
takpelah.....bawak slow2 kan.....
sampai kul 7....
pastu usha2 makanan......
waaaaa...teruja nya....banyak nya makanan.....
aku terfikir kalau tak habis mana lah diorang campak makanan ni kan...
sebab rasanya dengan perut normal macam aku ni setakat 2 3 jenis makanan pun dah semput....
ermm....tu bukan masalah aku...
masalahnya sekarang ni apa yang aku nak makan...
dah kelabu mata ni...
layannnnnzzzzz.....................



masa mula sampai...
orang pun tak ramai lagi....
jadi sempat lah nak klik gambo..
alamak!!!...apasal lari plok...





aku duk kat sini ...
sambil mata melilau tengok orang..
tengok makanan...





mak oiii.....
banyak nya.....
wah!!..semangatnya makcik ni.....
rilek lah makcik..banyak lagi tu....




3 orang makan macam..
30 orang makan.....
nafsu mata ni..
heheheh....



ni makanan aku...
mula2 makan nasi.....
pastu rojak...
rehat sekejap pergi solat kat surau..
pastu datang balik...
makan mi kongsi 3....
ayam tu mulanya nak rasa lah jugak..
lagipun aku kan vege...saja nak test....
tup2 bila di potong masih ada darah...
jadi aku tinggal macam tu je lah.....
sebab tu lah aku tak suka ayam..



masa balik sempat ambik gambor...
bulan di pagar bintang.....
memang cantik....
aku tak pernah kuar malam...
jadi ni 1st time kuar malam..
jalan kat pantai...
teruja sangat...
sebab tu aku suka pantai...
tapi bukan kuar sorang2...
kalau sorang2 jangan harap aku kuar...
nasib bertiga.....
seriau beb..lagipun apa kejadahnya aku
duk kat pantai sorang2...




pasangan suami isteri yang..
sedang bercengkarama dibawah..
sinaran bulan purnama...
chewahhh......romantik lah tu....





lepak kat bazar.....
terserempak dengan member lama..
merangkap anak member baik mak aku...
kecoh sekejap...
sebab dia sama kepala dengan aku...
loyar buruk lebih..
hehehe....




semakin kuat imam angkat takbir..
semakin berpusu2 orang datang beli belah..
walaupun raya tu lambat lagi..
termasuk lah aku..
hehehe...
tapi aku bukan beli belah...
layan je lah....
terawih kat umah je lah....
(tak dapat dengar lah suare imam yang mencengkam kalbu tu)




haaaa.......
ni yang paling buat aku teruja....
rasa nak sawan buih sekejap....
bila lah aku boleh bawak motor macam ni kan...
ermmmm......



makwe yang jual baju2 kan sini...
mantopppp.....

12 comments:

Tihara said...

kemain lagi datuk menyantap..sape tengok awek mantop batal pose..ngeh2

budak kacamata said...

ak minat giler dkat psgn 2 wei..sweet kott..haha..

ORLANDO AHMAD said...

tengok cicak ke makan cicak?

Waqheh said...

astagfirlahalazim....

eita said...

tihara...
sekali sekala kak...ada orang belanja...datuk on je....
nasib baik tengok pah buka...x batal lah..hehehehe

eita said...

budak kacamata....
itu sudah semestinya....
:)

eita said...

orlando...
kalau bosan aku telan je.....xde tengok2 nyer...
:P

eita said...

waqheh...
:)

a.samad jaafar said...

bestnye suasana malam kat pantai tu.. kat mana tadi nih..???

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Ate kalo perut jenis stokin, rasa2 mau peghabih kesemua makanan tu! Ato pun perut `Goku siri Dragon Ball`, hoi mak bapak habih dibeidaknye....
p/s skali skala kene pelepeih cakap org Perak!

eita said...

a.samad...
kat pantai teluk lipat yob mad....

eita said...

tajnur...
waalaikumussalam....
takpe sekarang ni semejak 2 menjak ni lepak kat blog yob mad...dah faham dah cakap perak...hehehe...
betol tu hanya goku je yang boleh perabih semua makanan tu...
perut macam teman ni....tak ngabih nak makan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...