Friday, August 23, 2013

SANTAI DI PADANG GOLF.....AWANA KIJAL...

baru ni gi bersantai kat awana kijal..
ada meeting kat sana....
hahahha..meeting lah sangat kan..
tengah syok menghayati keindahan...
bos aku tipon..
'ta..bile nak masuk keje'..
alamak!!!!!....
'in shaa allah...bulan depan bos...'
wakakakkakaka....

tengah berkira2 ni nak ambik port mana..

main yang 50 lubang je lah..
jangan main lubang hidung sudah lah..
hahahahha...

standby dengan bola golf..
baru ambik 2 baldi...

betol2 kan urat jap...
ambik feel nak pegang kayu golf...

alamak!!!!...
kita lupalah  kayu golf kita dah patah lah....
xpe lah posing je kat padang golf...
huawawawwawa.....

19 comments:

fairus mohamad noor said...

salam jumaat eita..waa..hebat main golf..

wantie said...

tak pe..tak de kayu golf. guna penyapu pun boleh. hahaha...

ingatkan ko nak gi join mamat tegang urat tu main.

Puan Kutu said...

eita ke ni?1st time kot baru nmpk muka di jelas sikit

Ujie said...

Kelako plok tengok org tu betulkan urat..:D

are_lin@yu said...

wahh ayu xpnh tgk org men golf live ni.hihi

eita said...

Fairus...haha..xde hebat nyer sekadar tengok org je

eita said...

Wantie...haha..ingt nk pijam btng nyapu tkang kebun xde plok lalu....segan lah plok nk join mat saleh betol urat

eita said...

Puan kutu...hehehe....

eita said...

Kak ujie....tu lah gya pro nk maen golf.hehehe...mat saleh ni main x pdan mna pun tpi gaya mesti ada

eita said...

Are_lin@yu...akak pun 1st time orng maen golf

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

Tihara said...

wah2 dato' tak ajak tan sri pahang ni men sekali..men golf buat guli..hohoh :D

Jay Ar said...

Golf ialah sukan yg paling saya tak minat. Walaupun pejabat tawarkan membership percuma, tak pernah minat nak ambil peluang.

Ada orang kata GOLF ialah sukan utk:

G: Golongan
O: Orang
L: Lemah
F: Fizikal

Ahaks...

izzah said...

ingatkan ita betul2 main golf td...hehe..tp memang leh tabik spring la kalau ita main golf pakai baju kurung...hehe...

Djangkaru Bumi said...

Aku belum pernah sama sekali main golf. asik tu yang lagi mejeng di taman golf :)

Che Rosliza Che Mat said...

buat apa kat padang golf...raya kat situ ke ieta?hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah kak eita dh beralih arah kedunia golf plak ke wakakaka

intanfirdaus247 said...

haha..dah kena tukar title Datin seri eita dah ni …

HeNRieTTa JoSe said...

wah...men golf ngn sape tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...