Friday, August 2, 2013

CUCU AKU....

memperkenal kan cucu aku yang ke 4...
hehehhe....macam retis plok kan...
dan aku masih lagi seorang nenek yang vogue...
kihkihkih...


ni lah budak busyuk tu..
muhammad muadz talhah bin azwadie..

keje dia tido je..
aku ajak bermain pun tak nak..
macam2 cara aku buat suh dia bangun.
tapi tetap tido..
doktor ambik darah kat kaki dia pun..
langsung tak menangis..
tidddoooooo je...
boring lah dia ni..

tadaaa....baju raya untuk cucu aku..
kihkihkih.....

14 comments:

umi alya said...

kecik2 berbaju melayu ye, untungnya punyai nenek yang rajin+++

izan mama mia said...

tahniah Datuk Seri
dapat cucu again
hhihihi
wah siap dapat baju raya nan biru lagi yew
bertuah dapat nenek vogue

jaakechik said...

dah ramai cucu akak yerpp..hikhik....

jaakechik said...

kak eita, nanti bagi alamat kat jaa eh.. nak pos kad raya...

http://www.jaakechik.com/2013/07/pengomen-setia-jun-julai.html

p/s : maaf tau, jaa xsempat komen entry lain... rushing! kat ofis ni... huhu...

Ein Makrai... said...

comel nyer kak punya cucu...kembali dan follow

wantie said...

wah...opah jahit baju tuk cucu. untungnya jadi cucu opah..

opah.. nak jadi cucu opah jugak boleh? nanti leh dapat baju kikikikiki

Tihara said...

tahniah, mu nuleh anok doh laa..
cutenya, memang gen lawa2 famili ita ni..
cop akak nak baby ni.. :)

kami sembang said...

hi , follow back my blog . dapatkan berita-berita dan isu semasa yang terkini di blog saya .
kamisembang.blogspot.com . jom terjah blog tu klik je tulisan tu . follow back k .

HeNRieTTa JoSe said...

Comeinye....pling comei bju tu...rajin akk jhit....

pha is said...

wow.. dah bercucu.. tahniah...

fairus mohamad noor said...

tahniah..nenek eita..
btw..comel baju tu

Masya said...

betuahnya cucu tu dapat baju ...

9n0L4 said...

kiutnye baju raye cucu. beshhh ah ade tok mcm akak ni. hihihi.

Che Rosliza Che Mat said...

kecik2 dah ada baju raya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...