Thursday, May 8, 2014

TERIMA KASIH.....

tima kasih atas ingatan dari kawan2....

http://www.smileycodes.info



1..hadiah dari dik tiha...wat kenangan dalam kete..
2...dari umi alya...seminggu sebelom kawen hadiah ni sampai..
3..dari.rose merah...

baru tengahri tadi sampai..

hari ni plok..
aku buat sendiri pembedahan kecik kat atas kaki aku..
sebab masih ada lagi 3 jahitan yang belom buang..
lambat sangat tunggu dia kuar..
aku cokeh dengan jarum jahit..
kuar lah seurat setengah..
ada lagi setengah urat..
esok plok lah..
sakit woooooo......
http://www.smileycodes.info

21 comments:

Acik Erna said...

Ya Allah Eita..berani nya..dah tahu sakit..sabar dan tunggu ye Eita

Tihara said...

alhamdulillah, selamat jugak sampai ke tangan pengantin baru..

akak pula yang rasa nyilu bila eita tunjuk luka tu siap ada benang..
terus jahit kat baju kurung je lah,ehee
take care eita..
wes mangan, eh tercakap jawa la plok..ihiks :)

eita said...

acik erna....hahahah...kena berani kan diri....kalau tak kaki tu sakit lagi kalu berdiri lebih lama...



kak tiha...hehehe..cute sangat...hahah..ingat nak jhit terus jadi baju riau..tapi tak jadi lah plok....
akak ni dah terjangkit dengan hantu jawa ni...
poning den

Kolya Ganesh said...

omg.. datin eita now becum doctor eita also...ha3... congrats...

takecare....

Kolya Ganesh said...

omg.. datin eita now becum doctor eita also...ha3... congrats...

takecare....

Puan Kutu said...

Alhamdulillah byk juga hadiah eita terima..

dah kenapa tu kaki?seriau je tgok

HeNRieTTa JoSe said...

Wah...byknye hadiah....cute jerr hadiah kak tiha tu...

Pss...adoi la akk...jd nurse plak...ht ht yea...pastikan jarum tu bersih...tkut nnti luka makin melarat...

Psss...kembara lagi? Ke mna?

Masya said...

hadiah kawin yer....

ngeee .... psl ape dato operate sendiri ni ngerii pejam mata sy.. tgk kaki tu

umi alya said...

mai sini, akak tolong buka jahitan tu..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Salam Perkenalan.
Jom join GA saya. http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/happy-hour-giveaway_5.html

t.a.t.a said...

Kak eita, ingat gambar yang last tu pun gambar hadiah jugak. Huhu.

t.a.t.a said...

Jelesnya tengok buku Ust Pahrol!!!!!

sHaRiNa eLyaNa said...

ehh..seramnya tgk..smoga cpt smbuh

Cik Pena said...

Sy doakn supaya kak eita cepat sembuh :)

hainom OKje said...

Eita seramlah OKje bila awak cakap awak congkeh jahitan tu... terasa ngerinya....
Ta Okje tag eita tau
http://hainomokje.blogspot.com/2014/05/liebster-award.html

Mar Mansor said...

bestnye dapat hadiah macam2..tapi gambar last tu tak sanggup nak tengok

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Jemput join
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

Kesuma Angsana said...

wah rezeki tu... aduh berani ni,, KA tgk pun dah takut ni !

eita said...

kolya ganesh.....tapi still tak berjaya lagi lah...


puan kutu...rezeki...ala luka yang acident hari tu..belom baik lagi...



rietta....hehehe..tu lah..nak taruk dalam kete...hari2 leh tengok...kemana lagi umah MIL lah...


masya....ha'ah...dato geram sangat tengok...


umi alya...meh lah..


nurashikin....tak sempat nak join..sibuk...maaf lah...


tata..hahahha..parok lah kalu yang last tu pun hadiah...
akak pun tak baca lagi ni



sha....tima kasih...


cik pena..tima kasih...


hainom okje...bab tag ni yang malas sikit ni..net semput lah kak..



mar mansor....hehehe..dapat hadiah lah yang paling best....


shikin...inshaa allah kalau ada kelpangan akak join ye...


kesuma angsana,...kena berani sebab malas nak gi spital..




9n0L4 said...

test test. dh bertahun tak buh komen kat sini. hehehe.

Siti Fatimah said...

Tahniah.comel hadiah yer...
adei...ko ni ieta wat akak rasa ngilu jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...