Wednesday, May 21, 2014

LIEBSTER AWARD

dah lama tak main tag mengetag ni...
setelah sekian lama duk membeku..
hari ni baru nak menjawab tag dari OKJE
tima kasih  sebab tag aku..
aku jawab je lah ye..
alamak!!..lupa plok soklan apa..
nak kena gi cek plok...


11 soalan dari okje untuk aku jawab..

1. nama panggilan yang korang suke okje panggil dan kenapa?
biasa orang panggil aku eita je....rasa manja sangat kalau panggil macam tu..hehehhe...

2. entri korang yang paling best yang korang nak okje baca...
rasa nyer semua entri aku best....hahahha..walaupun entri aku macam hampeh...

3. satu kebaikan yang ada pada diri korang yang patut okje tau...
ermmm.....semua ada kebaikan..kan kalau aku cite kan kata aku masuk lif tekan sendiri plok..hahhahaha

4. satu sikap buruk korang yang patut okje tau...
aku ni seorang yang pemalas...bile mari je tahap malas aku ni..jangan nak suruh lah buat apa..memang aku tak buat punyer..huawawawwaw.....

5. bahagian tubuh korang yang korang rasa cantik....
owoh!!...soalan.....semua bahagian cantik tu....

6. siapakah orang yang ingin korang jumpe kalau di beri peluang...
semua blogger aku nak jupe...asik duk sembang dalam maya je...

7. peristiwa paling best dalam hidup korang...
jatuh motor...kacik rasa...

8. impian korang yang masih belom tercapai...
baaaaaaanyak sangat impian yang dok capai lagi...

9. makanan dan kegemaran yang selalu korang order kalau makan luar...
biasa nyer aku suke makan mi bandung....air tea o peng limau nipis dengan air suam...

10. kalau korang jadi kaya?..
ermmm,......tunggu aku jadi kaya dulu baru aku jawab soalan ni...

11. okje di mata korang? nak kritik pun ok..mak ok jer..
seorang yang cool...suka bersembang..


13 comments:

Tihara said...

haha, akhirnya kue nggawe juga tag si diknom kie, eh tercakap jawa la plok..

eita naik lif tu nanti ko tekan tingkat 100..

aku bagi ko markah D++, bagi pihak okje..sebab aku rasa aku punya lagi panjang pun dapat C+ jer, hihi :)

eita said...

kak tiha.....hahahahaha..lif tu sampai tongkat 99 je kak.....

D++ je?..kudukut nyer..

Cik Umie Artoqiemie said...

jom makan mee bandung muar hehehe

eMMe said...

Eitaaaa :)
lame tak jenguk blog ieta, thx sudi singgah... miss u..

t.a.t.a said...

Setuju dengan akak. Tunggu dah kaya dulu baru jawap.

t.a.t.a said...

Jawab. Cam ape je jawap tu.

Kesuma Angsana said...

aduhai KA x sempat nk join lagi ni huhuhu

hainom OKje said...

Eh.....belum komen rupanya ...tadi rasa mcm dah baca....
Bukan hari tu kata maleh nak join ke?...sudah tukar ka?..
Apa pun Tq yek Eita sebab sudi join.......
Yelah tu pemalas....kalau org malas tak jahit baju tau eita....

HeNRieTTa JoSe said...

Soalan killer bak kata org....hehehe....

PS...akak dah sihat?

Ujie said...

Ait..apesal jatuh motor jadi peristiwa plg best? Hebat! :D

shameel Iskandar said...

saya pun suka mee bandung.. sedap dimakan n pekena plak dgn sirap bandung.. hehehe.

shahdiana said...

EITA NI SEORANG YANG SANGAT SELAMBA KAN..CAYALAH EITA...

eita said...

cik umie...jom..umi belanja...


emme....ita pun sama kak...


tata...hahahha..tau takpe...


kesuma angsana.....kena join jugak KA..


hainom okje....hahahaha...ada sedikit kelapangan tu yang join tu...


rietta....hehehhe.....alhamdulillah dah makin sihat..


kak ujie...best lah tak yah wat keje semua orang yang buat..kite duk rilek je...



shamel...suka sangat walaupun tak pernah jupe me yang memang sedap...



shahdiana...hahahha..kite memang selamba rock

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...