Wednesday, May 1, 2013

MENGINTAI DARI TIRAI KAMAR....

Budak ni selalu mengintai aku masa aku keje...
bila aku hambat ..
dia lari bawah katil...
(bos memang sedia kan katil untuk aku...hahhhaha..korang ada?...xde kan..
bos kata..kalau  ngantuk leh lah tido...sungguh indah hidup ni...
aku plok kalau orang suh tido..pagi esok plok lah..
kalau nak bangun balik...)
bila aku buat derk je..
intai lagi..
hari tu..
siap duk bawah kaki aku lagi..
mujur x pijak pala..
geram sungguh lah...



"SeLaMaT HaRi PeKeRjA...'

tapi aku tetap kena keje..
tapi di double menjadi 8...
hohohohoohoho.....

28 comments:

umi alya said...

kena keja?? alorrrrrrrr siannya, sib baik budak tu setia meneman, kena belanja makan tu...

Acik Erna said...

waa..main intai2 ye

Gee GTG said...

salam ak eita..
sian ke die kene keje..
patutlah bos sediakan katil ambik hati tu..
selamat bekerja!!!

HeNRieTTa JoSe said...

Slmt hr pekerja akk....double kira ok larr akk....masyukkk sket....

Puan Kutu said...

hari pekerja pun kerja?mmg masyuk la

Jay Ar said...

Mujurlah yg intai2 tu cuma seekor kucing, kalau Mat Bangla ada bahayanya juga...

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Eh! pandai pula `diintai rindu meleraikan kasih` Ish! Isy!

Cik Pena said...

tuuwwiiit hehe selamat hari pekerja kak ;)

Si Matatajam said...

Comel ja dia dok ngintai....selamat hari pekerja

eita said...

umi alya...

keje lah kak...

hahahha....dah tak bagi budak tu masuk....dia kacau habis barang2...

eita said...

acik erna...

tu lah...dah lah menikus...

eita said...

gee...

wslm...

sian..sian.....
tak tergamok hati nak tido..

keje kena ikhlas..xleh nak curi tulang..kan..kan.

eita said...

rieta...

double dlam mimpi je kot..heheheh

eita said...

puan kutu..

keje lah kak...moga sendirian berhad..

eita said...

jay ar...

mat bangla takde kat sini..tapi mat indon ramai..
mintak di jauh lah dari intaian diorang..

eita said...

tajnur...

waalaikumussalam...

hahahha...pandai je yob....

wah..wah..yob pun dah bersastera plok ni

eita said...

cik pena..

selamat bekerja..huhuhuu

eita said...

si mtatajam...

baru di lepas dari kandang..tu yang merata duk intai orang

Ujie said...

Comel je bdk yg suka mengintai tu...peminat eita la tuu..

Keje arini...lumayan la eita!

eita said...

kak ujie...

budak tu baru lepas kandang...
tu yang merayap je ikut orang...


takde lah lumayan sangat..
biasa2 je..

Uncle Jonni said...

kene ketumbit x lama lagi kucen tu...
kuikuikui

Tihara said...

wahh mana ada kat tempat keje lain sediakan katil, manifesto baru kena mintak katil kat tempat koje ni..hoho

comeynya dak kucing ni, eee geram takleh tengok, kucing dengan budak tecik.. :)

ANNA MARIANA said...

wah, siap ada katil.. memang indah kan.. hahhaha...

❤Kamsiah❤ said...

budak tu malu2 meowww hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

alalalala..comel

QasehnyaRania said...

hih..siannya kena kejor

shahdiana said...

memang tak pernah dengar lagi ni bos sedia katil untuk pekerja tido di waktu office hour..bertuah badan eita...heheheh

9n0L4 said...

asek keje je. bile nk cuti rehatnye. tapi sedak tu dabel 4 kali. makcik kayoooo. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...