Thursday, May 23, 2013

PAGI KAMIS YANG CERIA...


Regular customer bos aku datang hari ni..
dia baru balik dari vietnam...
yang paling suka nyer bila ada jugak hadiah untuk aku..
hohohohoh...
kalau bos aku dapat....
mesti lah aku pun ada tempias nyer.
hahahahha...
ada jugak orang ingat aku...
dapat kerongsang n magnet peti..
biar lah xleh gi vietnam pun..
dapat souvenir pun jadi lah...


20 comments:

izan mama mia said...

jelez laa..eita,..nak keja gok sekali eita boleh dok ??

eita said...

izan..

x boleh2...
nati ita plok tak dapat ...hahahhaha...
keje ita ni merbahaya...
kihkihkih

Djangkaru Bumi said...

Aku mau dong hadiahnya :)

Djangkaru Bumi said...

Aku mau dong hadiahnya :)

umi alya said...

alorrrrrrrrr eita mmg murah rejeki, kongsi beb...

Tihara said...

hasil dari merangkak hari ni ek..
Alhamdulillah,lawa cenderahati dari sana..
jum kita buat trip gi vietnam naik tongkang nak :)

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.rezeki..

*KAK, annti bila su buat solok lada tu su up n3 ye :)

BUNDA a.k.a KN said...

Assalam, salam ukhuwah..

Jay Ar said...

Vietnam...tiba2 teringat kisah kes keluarga Malaysia yg tersangkut dlm penerbangan di Vietnam baru2 ini...

MulutPayau said...

wahhh bestnya...boleh bagi akak satu tak??? hehe...

Ilham Pratama said...

Thank you for the interesting article and pictures. Hopefully be an inspiration for us all. Greetings from blog visits thus of http://dengandemikian.blogspot.com

Djangkaru Bumi said...

hadir kembali demi hadiahnya.

wantie said...

ni yang buat eden jeles ni. selalu benor kamu dapat adiah.

jeles...jeles... jeles...

Asrul "iLham" Sany said...

Melaram r ko pas no hahahaha

HeNRieTTa JoSe said...

Wah...bestnye akk...dr vietnam.....

Pss...rietta mmg xmen, sbb xmnat game...ehhh...kt fb ada....ooo mgkin dr stu kot dia taw sal game nie...tu yg sbuk soh rietta install utk dia...

Gee GTG said...

sawadikap..khun kap..
eh2!!! silap2..
maapkan saya..

jaakechik said...

tahniah kak eita. murah rezeki namanya tuuuu.......heeeee!

Puan Kutu said...

rezeki la tu.Alhamdulillah

9n0L4 said...

waaaaaa. bestnye dpt fm. nok gokkk. :)

QasehnyaRania said...

Rezeki tu..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...