Tuesday, May 7, 2013

HADIAH MENGUNDI....

PRU 13 dah selesai kan..
jadi back to normal lah..
tak nak gaduh2....heheheh...ada orang gaduh ke..
gaduh mungkin takde tapi perasaan tak puas hati tu tetap ada kan...
takpe lah..nak buat macamana....
dah rezeki diorang lagi...
aku ...tetap macam ni..tetap kena keje...
walaupun diorang menang...
hidup mesti di terus kan...


pagi baru ni regular customer aku coll..
'rose...datang umah jap...'...
alamak!!!..
tengok jam kul 7.20pg...boleh lah kot...tapi xleh lama..
sekali hambek kau....melepak kat umah orang...sampai kul 8 pg..
tak ingat doh nak gi keje..
hahahhaha.....bukan apa..
seronok tengok gambo diorang baru balik bercuti kat india....
tengok ladang tulip....diorang main salji kat kashmir...sungai gangga..ke sungai nganga...aku pun dah lupa...
jeles..jeles..jeles sangat......


made from india...
baru lah semangat jeles tu turun balik..
hahahha..korang ada?..
xde kan...
kihkihkih....
harga dia 200 rupee...
aku tanyer kawan aku berapa in RM..
dia cakap rm 12...
ooooo....

ni satu lagi drai india...
keychain..tajmahal..
duk dalam air..bling..bling..
belek harga..takde lah plok...

ni bukan dari india..
ni dari mama mia
selendang n kerongsang...
untuk raya kot..
baik nyer hati mama mia....
moga murah lagi rezeki mama sekeluarga..
amin...

sejuk kan hati yang panas...pasal PRU 13.
jom makan stoberi...
anak sedara aku bagi..
orang mengundi...dia boleh gi lepak kat CH...
takde semangat pengundian langsung...
cis..cis..dan cis....
buah pun dah banyak lebam..
logik lah kan...baru semalam dapat..
aku basuh tapis semula..
dapat lah dalam 5 6 biji..
tima kasih ye..iqlima jannah

36 comments:

Khamsi Abdullah said...

untung ler ade saeng2 yang suke melancong dan bawak balik hadiah lagi. :P

Tihara said...

woo sejuk perot tengok stoberi, best nya dapat banyak hadiah..Alhamdulillah

umi alya said...

bertuahnya ita, byk dpt tu

Jay Ar said...

Bukan saja stoberi, ais pun dah minum banyak tapi panas PRU-13 masih tak habis lagi. Grrrrrr....

wantie said...

amboi...banyak nye hadiah... yang taj mahal tu. best la. dirang gi kashmir. tingat filem bobby.

Gee GTG said...

salam datuk seri^^

wow..bestnye die dapat hadiah..yeay!!(meh lompat sikit..^^)

strawberry tu mengancam lah kak eita.. meleh air liuq saya tengok..hahah^^

juanz said...

hadiah utk abg xde ke yang?

ANNA MARIANA said...

wah, bestnya dapat hadiah dari india :)

izan mama mia said...

wah meriah..murah rezeko eita...

tq eita sudi terima hadiah tak seberapa dr saya tuu.. :D

izan mama mia said...

err rezeki,..typoo lak

IntaNBerliaN said...

wah, murah rezeki ita ni :)

Ujie said...

Kemain eita...dpt mcm2!
Sejuk la ati sikit dek panasnya PRU. :D

Hazmin said...

Wah.. dapat hadiah istimewa dari luar negara la.

Kesuma Angsana said...

jeles tgk adiah2 tu! hehehe

shahdiana said...

seronok la..walau pun tak pergi sana still dapat souvenir dari sana lagi...

Obat Sakit said...

wah stroberinya nikmat

eita said...

khamsi...

ni bukang saeng2..tapi makcik..huhuuhuh

eita said...

kak tiha..

memang sejuk perot tapi masam..

eita said...

umi alya..

rezeki kak..

eita said...

jay ar..
wah..dah makin parah ni

eita said...

wantie...

teringin nak gi kan

eita said...

gee..

wslm...

dapat hadiah lah yang paling best...

memang mengancam..tapi rasa masam sangat..sudah nyer akak buat jus..lagi sedap..

eita said...

juanz...

takde yang....hahahha..
gaji dah habis....:P

eita said...

anna mariana...

best...takpe lah tak gi janji ada cendehati kan

eita said...

izan...

sekali sekala dapat hadiah..


sama2 kasih...heheh

eita said...

intan berlian...

alhamdulillah

eita said...

kak ujie..

ha'ah kan..walaupun bahang masih hangat lagi

eita said...

hazmin...

nak gi sendiri takleh...dapat hadiah pun kira ok lah jugak tu

eita said...

kesuma angsana..

jangan jeles..hahahhaha

eita said...

shahdiana..

hehehhe.. :)

eita said...

obat sakit...

lagi nikmat di buat jus

jaakechik said...

wahhh murahnya rezeki akak kali ni.... mmg bertuah!!

Masya said...

rezeki berblog....

MulutPayau said...

Seronoknya...banyak dapat hadiah...

QasehnyaRania said...

byknya rezeki akak..
ada lagi tak sobeli tu..

keychain tu, menarik la ada taj mahal :)

9n0L4 said...

perghhh. dap dap dap emmm stoberi. wak cicoh cekelak. huihhh, sedap. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...