Saturday, December 11, 2010

BERAKHIRNYA KEJE AKU SEBAGAI BURUH PAKSAAN...


tengok pada tajuk korang mesti tak percaya kan....
aku telah di paksa jadi buruh binaan secara paksa.....sungguh aku tak rela...
seminggu aku jadi buruh paksaan.....
pinggang aku..belakang aku.... belok rasanya...
jari2 aku yang mulus ni...(ahahaha...perasan nya)...habis melecet..
sampai kan nak pegang mouse pun sakit.....tu pasal lah aku dah lama tak update blog aku....
jenuh sapu ubat....minyak tyt je..bukan ubat apa pun...
buruh paksaan kat mana?
kat mana?...hahaha...kat umah aku sendiri je....
lambur dengan bilik arwah mak aku dah retak menunggu belah je...
macamana tak retak kalau dah setahun 3 kali tenggelam air...
tangan sakit lah malas nak menaip banyak2....korang layan je lah gambor yang aku ..
sempat curi ni...



'aduh....nak mampus rasanya..
katok batu ni....
geram nya....'

ni lambur aku yang dah siap ...
diperhaluskan dengan...
hentakan hikmat seribu bayang..





hasilnya ni lah......
licin dari sebarang gangguan...
jerawat yang menyakitkan...




dan ini hasil nya yang terbaru....
dengan penghasilan teknik moden dapat menghilangkan....
kesan jerawat yang mengerutu....
kan dah cantik balik ni...

10 comments:

Tihara said...

hentakan aura betul..minyak tyt bagus kan..:)

sayapmalam.com said...

pehh..diperhaluskan dengan compactor ke?cantik rumah tu..kayu dia susun cantek je..buat sendiri ke?

MOH KEMBARA said...

Salam Eita, buleh minta biz card?

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Tentu seminggu tak makan dirumah krn byk habuk ketika nak pecahkan simen tu. Tak apa pengalaman, nanti jari2 yg mulus pun dapat yg baru....

eita said...

tihara:
memang bagus pun minyak tyt tu....
luka pun cepat je sembuh...

eita said...

sayap malam:
gotong royong buat umah ni....buat sendiri lah.....jimat bajet sikit....

eita said...

moh kembara:
aiyoo....biz card tak siap lagi lah....syarikat percetakan rosak lah...hehehe

eita said...

tajnur:
memang pun....berhabuk umah....
masak jugak walaupun tangan mulus dah rosak......takpe nanti elok lah tu...bila sapu minyak....

HASRUL NIZAM said...

Salam eita yang vegetarian dan tangan mulus (kononnyer) ha3...

Semalam gua lepak PWTC, layan lamb chop lagi... lupe plak nak ajak LU kah3

eita said...

hahahaha......hampeh betol lah lu ni.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...