Thursday, July 1, 2010

AKU DAPAT AWARDSS....





ni kali kedua aku dapat award...
tapi yang hari tu punyer aku tak tahu macamana nak buat jadi tak terambik lah...kebetulan plok mungkin hari tu jatuh pada hari bodoh aku tak?..hahahaha....harap maafkan aku....
sekarang ni aku dah tahu macamna nak ambiknya.....
tima kasih daun keladi buat wanie m'nj yang telah sudi bagi award kat aku ni......
rasa nak menangis plok.....http://www.smileycodes.info

tapi sebelum ambik tu ada lah syaratnya plok....
syaratnya.....

1. anda mesti beri pujian kepada pemberi award ni........
kena puji ke? aku tak pandai sebenarnya nak puji orang ni....tapi yang pastinya sumer blog ada keistimewaan masing2......

2. sila beri award kepada 10 blogger yang lain....
4. zikrie
7. dyka
8. rauna

3. anda mesti bagitau kepada 10 blogger ni.......
beresssss.............

4. bagaimana anda boleh di gelar blog yang best n great.....
hehehehe.....dah blog ni aku yang punyer mesti lah best....kalau aku tak puji sapa lah lagi...sebab memang best lah.......

5 comments:

bintangjanganpergi said...

cik eita..mekasih tuk award :)

eita said...

sama2.....
jangan lupa singgah lagi ye...

Rauna' said...

thanks for the award.... ambik camne eik...copy paste pic je eik...

eita said...

btol doh tu.....
ambik jangan tak ambik..

bintangjanganpergi said...

eita..
dah amik award...
sori sejuta lemon sbb lambat amek..
bz ckit..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...