Wednesday, December 4, 2013

WORDLESS WEDNESDAY..

TSUNAMI????...


14 comments:

Ujie said...

Yela..mcm gelombang besar!

Guna teknik apa ni? Bkn fisheye..

Ummi Iman said...

Takut pula tgk ;)

izan mama mia said...

mia ckp..."ombak tuat tuu"..ehe

LadyBird said...

huhuhuhu..

wantie said...

eh.. ieta catch up ke ni. tak gerun ke tengok ombak gitu. kalau akak dah langkah seribu ni.

tajnur said...

Assalamualaikum
Kan tsunami yang melanda dah selesai! Dah lulus ujian JPJ tu kira berakhirlah tsunami besar! yang kecik2 tu, abaikan sajalah...

t.a.t.a said...

scary but nice photo sis.

Kesuma Angsana said...

cantik pulak pic laut ni !

umi alya said...

cantiknya gambar

Cik Pena said...

heheh.....kak eita..huhu...macam ner nak berkayak...○.◎

QasehnyaRania said...

cantiknya
relx je dua org tu dok main pasir.hihi

ros_reeza said...

cantik gambar ni kak.. betul betul ke atau edit?..

eita said...

kak ujie....setting kamera..fish eye...1st time mencuba..


umi iman...hehehhe...teknik kamera je ni...



izan....hahahaha..mia kan selalu main pantai..leh cuba teknik ni...setting kamera fish eye..



lady bird...:)


wantie..seting kamera je pun..hehehe..kalau betol ni..memang soh2 lari dulu sekali..



tajnur....waalaikumussalam...betol2..3 malam takleh tido mikir pasal nak test...




tata...hehehehe...


kesuma angsana...:)



umi alya...tima kasih..



cik pena...hahahha...jom...


qasehnya rania...hahaha..mujur bukan hok betol..



ros_reeza...gambo betol setting kat kamera je..try lah

Che Rosliza Che Mat said...

edit ke..betul2 ombak besar...kalau betul2..budak dua orang tue camna...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...